Разноразно питање

1. Ne...neću da vratim dok ne čujem(o) razlog. Možda nešto nismo dobro shvatili...

2. Ma ne može Kurd da vrati kad je nije on obrisao.

3. Može da se vrati ona tema za predlaganje definicija koje odlaze u odabrane? Ima toliko stvari koje su sjajne i šteta da ne prođu. A što se tiče "malverzacija" ne vidim problem. Neka ljudi samo predlažu definicije, pa ako se svidi moderatorima, neka odaberu. Ako neko predloži ortakovu definiciju, ne znači mu ništa jer možda i ne prođe.

Da ne bude da pričam u prazno, nešto tipa ovoga bih ja stavio:
    http://vukajlija.com/pise-sastav-penkalom/483610

4. da bre, vratite temu.
    samo pratite ko cije defke predlaze. ako ja na primer predlozim 3 crnove defke, banujte me jebiga....

5. samo pratite ko cije defke predlaze. ako ja na primer predlozim 3 crnove defke, banujte me jebiga

Ne, kakve veze ima? Ti si samo predložio moje (inače fantastične) definicije. Na moderatoru je odluka. Jeste da će biti dosta tih ortačkih sranja, ali kakve veze ima? Shvataš šta hoću da kažem?

6. Može da se vrati ona tema za predlaganje definicija koje odlaze u odabrane? Ima toliko stvari koje su sjajne i šteta da ne prođu. A što se tiče "malverzacija" ne vidim problem. Neka ljudi samo predlažu definicije, pa ako se svidi moderatorima, neka odaberu.

ne može. jer, ako ne odaberemo, onda je opšta vika što ne odabiramo iako ih vi predlažete.
    osim toga, kaizen sad uvodi novu verziju sajta i neki novi sistem, pa možda za tim neće biti ni potrebe.

7. Zasto je cokolada sa keksom jevtinija nego mlecna cokolada?

8. Ima li doktora prisutnih ili bilo ko iz zdravstva?

9. Nema, nije ti ništa.

10. Uh, dobro je, ionako sam zaboravio kesu kafe da donesem.

11. Uplati participaciju.

12. Ja bih al mi piše da sam nezapošljen, pa ne ide, razumiješ...

13. Može li da se banuje nečija IP adresa?

14. Kako se pravilno piše: ne znam ili neznam?

15. Месјо, мож то да се среди, колико знам, али није то толико ефикасно (читај го курац).

16. Zna li neko zašto je autorka Butt banovana?
    I to ovoliko dugo.
    I riknuli mi zvučnici a imam šumove, nisu ovi iz glave, provjereno, pa ima li im pomoći ili i njih da kupujem?

17. aurora072
    Zna li neko zašto je autorka Butt banovana?

pa pise da ide da uci. kontam da je sama trazila....

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.