Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ne znam.
Jel postoji guzica koja se može toliko jako stisnuti da ne bude penetrirana?
Ne komprehendujemo se deckhxo. radi se o guzici vlasnika kurca. Znači o guzici onoga koji jebe.
Aha. Pre bih rekao da su tu kukovi i trbušnjaci nego gluteus.
Jel možemo onda da donesemo zaključak da kurac ne jebe, samim tim može da jebe i onaj koji nema kurca?
Slažem se.
Vrlo dobro.
jel postoji program koji može da pokaže nedavno kucane šifre na internetima?
postoji ako si ih zapamtio
ako zelis nekome da marnes sifru prvo skines keylogger pa njega aktiviras i on zapamti sve sifre koje su ukucane nakon aktivacije
Pošto prirodom posla znam biomehaniku, da kobjasnim:
Aktivni dio pokreta, ono kad plasiraš rumenka, izvode trbušnjaci, mišići međice (to ti je ona bescarinska zona), pa gluteusi. Pri povratku karlice unazad, tj. kad hvataš zalet i izvlačiš usplamtjelog gromopucača, rade leđni mišići, prepone i ovi što naginju karlicu prema nogama. Nema na čemu.
Da li se period žalbe računa od donošenja ili od prijema odluke (razmak od 16 dana, a period žalbe 30) ?
Aktivni dio pokreta, ono kad plasiraš rumenka, izvode trbušnjaci, mišići međice (to ti je ona bescarinska zona), pa gluteusi. Pri povratku karlice unazad, tj. kad hvataš zalet i izvlačiš usplamtjelog gromopucača, rade leđni mišići, prepone i ovi što naginju karlicu prema nogama. Nema na čemu.
Kurca ni od korova
Od prijema.
Edit: mada zavisi, može i od trenutka donošenja. U vezi čega je žalba?
Да ли је неко од вас чуо за Катаризам, Катаре и њихова утврђења? Ја нисам уопште чуо за ту причу док нисам дошао и видио та чуда..
Misliš na one likove što ih papo poklao?
Да, па добро поклао је њих између осталих лол. Ма једноставно ме занима колико су Катари познати неком авериџ познаваоцу историје? Пошто ја нисам чуо раније, или сам чуо а нисам се пуно занимао.
И онда тек кад дођем овде сазнам за све то, да су били слични босанским Богумилима и били повезани са њима или инспирисани њиховим учењем, обиђем те тврђаве и рушевине и баш се заинтересујем за све то. Значи имаш камару тих двораца, утврђења шта ли, и сваки је на врх брда и то оне најгрђе чуке, пут до Острога је аутопут наспрам неких њихових мјеста. То говори колико им је било зајебано и да су их сви прогањали кад су морали на таква мјеста да бјеже.
Mene zanima na koji način su oni došli u posjed tih utvrđenja. Sumnjam da je to jeftin sport.
katare imaš i u udžbeniku za osnovnu školu
kako da unesem @ diretkt sa tastaturom ga? koje su komande?
alt+64 на нумпеду
našao sam neku drugu gdje držim ctrl i alt pa pritisnem V