Разноразно питање

1. Iliti ga altgr, ima tipka desno od spejsa.

2. zaboravih ove limese skroz
    gde nestaje ovo x
    http://i.imgur.com/zIajxTv.png

3. Горе извучеш корен из икс на квадрат испред заграде, добијеш икс и скратиш га са овим доњим, онда горе добијеш - корен 1+1/х плус корен 1/х, а доле кеца, тако да ти остаје ово што имаш у следећем кораку.

ЕДИТ онда ти је један кроз икс кад је икс бесконачно једнако нула, па добијеш кеца као решење

4. Pa kako nestaje brt, vidiš ga uokvirenog...

5. E da fala enemi skonto sam sam malopre!!!!!! fakjea

6. не користим ни сапун пријатељу

7. pako raban, ali samo ponekad i samo kad ne radim

8. evo jos jedno da vezem kad me podseti je l se trljate sapunom ili imate kupku i koju kupku preferirate

9. ne trljam se, to je greh

10. ja sapun, imam osecaj da kupku ne mogu da isperem najbolje, a sapun volim kad je sa kokosom

11. Kupka, tacnije kupka-sampon spajdermen.
    Neke kupke se 'baas tesko isperu, npr. Dove, pa ceo dan si doveast. Slucajno znam.

12. Ja uzeo neki frešh pički materine kupku...znaš kako fino ladi jaja kad se tuširaš...

13. ja uzmem šta prvo nađem, skoro sam ceo dan mirisao na neku papaju sa uljem jojobe, kontam da je to neka južnoamerička ptica

14. Fresh picki je isto ok brend

15. Cool nivea men, tako se zove...morao sam da odem do kupatila da vidim...

Boksere, vidi se da si stara garda, nisi u toku ne pratiš trendove, ovo ti je mast have...

16. Merima sapun i kopriva, eventualno breza brt

17. Ne koristim kupku a parfem pako raban blek xs.

18. Lažeš bre bez blama, Boksere, pričali mi da imaš zelenu maliciju na tone...

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.