Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
To je trve isto. I to i str8. Van kategorije.
Pino slivestre.
Rasni je.
Armani Mania jebe familije nožom
Od armanija samo black code...
I code. Brao. I zeleni Bulgari. I xs ovaj
Kupam se sa nekom niveom sto je za kosu, telo, brijanje, zube, bulju i prozore
Hugo boss cuturica trve rudimentarno. Kad potrosim, stavljam dunjevacu u nj.
3 u 1. I žena i sestra i drug.
Bruno Banani
Sve latentni :-)
Kod mene sve ženske u kući, verovatnoća 12:1 da ću umesto STR8 uzeti neku jojobu ili šumsko voće badedas. Više se i ne trudim.
I to me navukla druga zena pa sad iz navike kupujem kupao sam se koprivom ili brezom ko covek
Parfem bas bas slabo koristim samo stik mislim da je isto nivea ali to je ono sta prvo zgrabim kad kupujem
Bruse ako ih ima bar 3 verovatnoca je 1034:1 jer one imaju po 312 flasica u kupatilu a ti jednu
Ovo što kaže Ps
Sve je to isti kurac lolo
Mada Brus se drži dobro. Kapiram da bi mi na njegovom mestu da sam počela menstruacija
KApiram da si u pravu, slab sam sa tim kladioničarskim kvotama, znam samo da mirišem ko voćni kup kad su praznici pa se istuširam :)
+1 na boha
Sreca moja pa sam dobio sina a i zena me ostavila pa se malo iznivelisalo stanje hahaah
Moj tast sa 3 ženska čeljadeta živi 30 dina. 3 infarkta imao, al ozb.
Koje su godiste druge dve? Da pripomognem coveku
#praznici #samilost #uduhupravoslavlja
56 fazon i 85. Udate jbg