Разноразно питање

1. Kapiram da niko nije ni provalio da te nema

#bitansi #vip #kositikojikurac

2. nisam mogao mnogo spavati pitajuci se gde je krajler a i kad sam to malo spavao u snovima sam se to pitao,najgori su snovi gde je tu krajler zato sto kad se probudim shvatim da je to bio sam san i zelim nazad jer mi je realnost bez krajlera na vukajliji ravna najgoroj torturi

3. Krajslere, prestao sam da te pratim, jer sam mislio da si preminuo, ova vest me obradovala silno, ali mislim da bi bilo tek dobro osmišljeno da si na Vaskrs se vratio na sajt, mada i ovako je baš dobar efekat, tj. kambek.
    Vraćam u pratnju, samo napred, majstore, evo za dobrodošlicu nešto lepo za tebe, da se osvežiš:
    http://i.imgur.com/qkI4Ssl.jpg

SALUT!

4. Ništa ne kapiram ove liste, rangove. Kako sam odjednom 411, a kad sam otišao bio sam šesto neki? Jel to znači da moram da napišem zahvalnicu za top 500 sad?

5. Al gledaj da to ne bude hvaljenje, već neka vrsta zahvaljivanja...

6. Ali otvori zasebnu temu za to

7. I da napraviš poster u znak zahvalnosti, to je sad moderno, lepo nešto na slici staviš i napišeš na njemu fala administratorima što kurcem nisam mrdno a ušo sam u top 500....

8. Imam jednu muku.
    Kada mi je na lap topu isključena numerička tastatura, ne rade mi slova ''P'' i ''Č'' a kada je uključim, ova slova rade.
    Međutim, kada je numerička tastatura uključena, umesto da slovo ''U'' daje broj 4, slovo ''K'' broj 2, itd., kada pritisnem neko od tih slova, ne otkucavaju ništa već se kursor (ovo što trepka kada kucaš tekst) pomera levo, desno, gore, dole...

Znači, nije hardverski problem i nije problem u uključivanju i isključivanju numeričke tastature već me jebe nešto treće... Zna li neko kako ovo može da se reši? Ne mogu više da gledam ovaj On Screen keyboard.

9. ja sam za te stvari duduk ali ocisti to nekad jebiga

10. Čistio, ne pomaže... Da nije neka virusčina ili sjeban operativni sistem?

11. Virušina ti je sjebala OS.

12. Stefane, zamjena tastature.

13. Ima li ko od vas karimor patike?

14. a ne pitam sto ce vam no da li imate

15. E, onda ne može odgovor!

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.