Разноразно питање

1. Ne znam ni sta je to

2. može li neki odban za tiborčeta?

3. Jel iko polagao državni ispit za medicinare? Ja prekosutra, pa me interesuje jel mnogo teško.

4. Nije previše teško, ali preporučujem da ipak nabaviš udžbenik koliko večeras, do preksutra možeš lagano da naučiš sve što treba

5. + mahom deca pewaju uzrasta do 10 godina jebote i mršte se nešto kao oni osećaju sšta pevaju osećaju oni kurac moj ne osećaju kad se upišajju a ne pesmu

6. Dobro se pokažu donje i gornje lage, a nema potrebe za vibratom i falsetom dok se polugluvi žiri seća kako je proticalo pušenje u klozetu KST-a ili SKC-a pod dejstvom LSD-a.

7. Jeri samo meni smesno to donja laga hehehe

8. Krajsleru, pašćeš na ispitu ;-) Jel polažeš za sveopćeg sestrića (tehničara) ili neki drugi smjer?

9. Da, seltiče, za medicinskog tehničara.

10. Ideš u inostranstvo ili ćeš ostati raditi kući?

11. polagala ja davno, tačnije '96te u januaru... bilo super, tek što ukinut marksizam...
    niko nije pao. al bilo besplatno. sad se plaća, pa zato obaraju.

12. Ideš u inostranstvo ili ćeš ostati raditi kući?

Polagala moja sestra skoro, prekvalifikovala se na medicinske sestre u uzaludnom pokušaju da nađe posao.

13. i našla posao kao sestra? ma daj...

14. Kosmo, čitaj pažljivije :)

15. ahahahhaha da, uzaludno...

16. I ona i njena ćerka završile u isto vreme - mala upisala fakultet za socijalnog radnika, od medEcine se 'leba neće najesti u Srbiji. Mala neće, a sestra ne može da ide u inostranstvo.

17. može, čak i da ima pedesetak godina... treba joj diploma sestre ili negovateljice, 300 sati odrađenih u nekom staračkom domu i čeka je posao u nemačkoj. e da, znanje nemačkog... stalno im otvoren konkurs.

18. Prekvalifikovala se iz zvanja saradnik prevodioca, oboje smo učili i nemački i engleski, ne može da ide zbog drugih stvari.

19. razume to oko drugih stvari...
    dolaze kod mene na obuku frizerke, konobarice, kuvarice... budu tu 300 sati, kako stignu da dolaze, polažu teoriju za negovateljicu u centru za obrazovanje odraslih i čeka ih posao po austriji i nemačkoj... a sve starije od mene po 10, 15 godina...

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.