Разноразно питање

1. Zato što je Rade kul lik. Ispada da se pravi važan ako izvodi čudesa ako svi viču: "Možeš kurac moj".

I ja sam gledao Gospodare Prstenova sinoc. Odlican film.

2. Što nam je pravni sistem sjeban? Što nisu podigli kaznu Urošu?

3. tajna sine. Vojna tajna.

4. Ma kurac, omanuo sam.

5. Мени може исто сутра. :Д

Meni može i prekosutra, samo da bude lolo

6. Да ли је могуће променити корисничко име? Ишао сам на измену профила, али нема опције мењања имена.

7. treba se ktitor uplatiti za to,ja mislim

8. može izmjena imena ako uzmeš ktitor, onda možeš da staviš šta god hoćeš...

9. Само ако уплатиш ктитора брате. После ћеш добити ту обцију у Измена профила.

10. Уплатиш ктитора и добијеш ту опцију :)
    http://www.dodaj.rs/f/1G/Cl/2wwlNyOJ/111.jpg

11. Alo bre, ko mi je obrisao komentar na posteru na kojem se prikazuje mučenje životinje? Tačnije, jadne svinje. Vidi se kako visi i prerezan joj grkljan bog da joj dušu oprosti.
    Komentar je bio uvredljive sadržine, nazvao sam autora konjinom. Tj, poželeo sam da ga analno raspameti konj. I poželeo pravdu za svinju, a njemu ban. I nema ga međ banovanim korisnicima. Ovo je krajnje sirovinski način da dokažete da gotivite da jedete koljenu svinju. Kapiram ja da je ona ukusna, i sve to stoji, ali brate?! Očekujem ban i za sebe zbog želja upućenih ka tom liku, a i ban za njega, jer je prekršio pravila.

Zove se nešto Milić, Tilić, tako nešto.

12. Можда је обрисан и постер, дај линк.

13. Nema ga niđe, Marijana. Ja išao u komentare da nađem poster da ga prijavim, a ono mi nema komentara. Nadam se samo da nije taj lik imao ktitor nalog, pa mi obrisao komentar.

14. Па је л' постер од данас?

15. Punjac
    Зна Мурињо
    Remac
    Деветар Цокулић

Фала, људови! :)))))

16. Da Marijana, danas oko 14h je stavljen. Moguće i da je obrisan, nego me nervira da ne mogu da se setim koji mu je nick na vukajliji.. Neka 2 prezimena spojena u jednom. Al, dobro, ako se setim pucaću ovde. Hvala tebi na izdvojenom vremenu.

17. Нема проблема.

18. Не знам где, обрисаше ми пост, па рекох овде:
    Желео сам да честитам Стићку на унапређењу!
    А Фаци поготово!
    Баш ми је некако драго, иако су мој ник видела свега 2-3 пута....

Питање:
    Где је журка?

19. На мод форуму! :)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.