Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
I pojeo sam tanjir krompira, to nije uobičajeno za mene.
ja sam navikao da odbijam one sto hoce da mi izdrkaju svaki dan za mene je to obican dan
cak mi i lomljenje i slaganje kutija izazivaju vise odusevljenja i iznenadjenja
Sasvim običan daaaaaan
za mene je običan dan kad sunem tri piva i prspavam popodne, ovo mi je skroz vanstandardno
e zxd
Za mene je obican dan akad ustanem odem u skolu dodjem kuci jedem ucim, kasnije rucam jos malo ucim i veceram. A u medjuvremenu serem po vukajliji.
a realno je dosadan forum, daj da pišemo neke glupe defke
Ne bi bio dosadan da je otkljucana tema za navijacka prepucavanja i da je djoni tu.
i ti tražiš previše
Aj zadajte temu da rokamo definicie
ало дегенерику јел капираш ти да ово није спортал малоумниче
Ekser u zidu
Nego jel gledo neko ona dva lika na vestima b92
bio totalni vrh u petom minutu:Ovo je pomirenje četnika i partizana i ujedinjenjblablabla
5 minuta kasnije: Komunisti su napravili više zločina nego četnici i sarađivali sa okupatorom lolololololololo
CARSKI
Ima li jebena matora retardirana seljačina pravo da u prigradskom naselju drži jebene pčele 8 metara od moje kuće? I koga uopšte pozvati da to ukloni ako nema? Ja koliko sam video nema ukoliko je u pitanju naseljeno mesto, ali sve nalazim neke hrvatske propise.
proveri u mesnoj zajednici, ako postoji opštinski propis o držanju stoke i pčela onda će pisati da li sme ili ne sme
Fala Bruse.
Ako si alergičan na ubod pčele, onda nema pravo da ih drži ;-)
nije mi palo na pamet, ali onda moraš tražiti posebnu zabranu na temelju ugroženosti, kontam da bi u tom slučaju bilo svejedno da li je dozvoljeno ili ne
moj komšija drži pčele, ali nama ne smetaju jer nikog nisu ugrozile
Zeznuto je kad je neko alergičan, takoreći
to bee or not to bee
SKEEEČ
Au brate, lol evo ja živim u centru grada, i prošle godine, ovako ovaj period, naki kireneged odluči da prospe celu teglu meda po sred fasade zgrade gde živim. Jedno 10ak dana je direkt ispred mog ulaza bilo barem 50ak pčela i osa....