Разноразно питање

1. Dobro pošto modovi ne uvažavaju pitanje na njihovoj temi evo ovde:
    Oko čega su se Kostić i Sloba posvađali?

2. oko međe. Stefan uzor'o Slobinu njivu.

3. AUUUUU pša jebiga isko je provokaciju, ali vidim i na Kostićevom blogu ga Sloba provocira i kenja mu i nije kul a Kostić bananu pojeo a Slobo ništa...

4. Penzionerka
    I kad su ograničili definicije na 3 i postere na 1 dnevno?

5. Luk batali rabotu Slob@ - Stefan preporucam ti. Nisu to cista posla :)!

6. Имам ја једно питање ...

Да вас питам нешто.Да ли могу у тим електричним , пластичним лончићима за кафу да се кувају јаја?

7. loncic ne moze biti plastican da ga jebes. Jel mislis u kuvalu?

8. L@ki moze ako nabavis neki kvalitetniji loncic. Onaj najobicniji i ne treba donositi kuci jer je gola voda. Inace nema razloga zasto ne bi mogao da kuvas jaja u njemu. U nekim modernijim jaje i ne dolazi u direktan dodir sa grijacem nego samo sa grijnom plocom ispod koje je grijac. Znam da ljudi u tom griju mlijeko, ali nije preporucljivo. I nikako ne guraj zeljezne kasicice u njega. Posebno ne u onaj najjeftiniji, Ce da pogines na mjestu lica.

9. Nakon dugogodisnje upotrebe istog, mogu reci da je prava sreca naci brzo kuvalo.
    Izbegavaj roza, ljubicasta i zuta. Najbolje su se pokazala crvena, ali ni plava nisu losa.
    Nakon sto jednom kupite kuvalo, vi ne samo da ste dobili kuvalo, vec ste dobili mali predmet koji ce vas svakodnevo uveseljavati bilo da ste na poslu, skolu, odmoru ili na moru, uz njega cete se osecati bolje. Najbolje je pre svake prve upotrebe prokuvati vodu par puta da se ne oseca vise plastika. Nakon toga, svaki sledeci put je dovoljno samo ga saprati vodom, sto stedi vas novcanik kao i pomaze planeti zemlji u njenom oporavku.
    http://www.nepro.gov.rs/Lists/Obavetenje%20o%20nebeznednom%20proizvodu/Attachments/24/kuvalo.jpg

10. E L@ki u ovom ako krenes da skuvas jaje imas dobru sansu da pogines lolololo

Imam vako i odgovorno tvrdim da mozes praviti sok od zove u njemu.

http://corbis.hr/img/repository/2009/03/web_image/2__6c0.jpg

11. Да вас питам нешто.Да ли могу у тим електричним , пластичним лончићима за кафу да се кувају јаја?

ako kupujes otidi do kineza i kupi metalno kuvalo sluzi te bar 6 meseci...

12. Jel zna iko kako se zove ovaj dio pomocu koga otvaramo limenku, vrag koji se okrece?

http://www.datex.hr/images/limenka.gif

13. Једини назив за то који ми је познат је "пивка".

14. Отварач лименке? :Д

15. Gledao sam jednom neki njemacki program i oni su mu nasli naziv u svom jeziku. A nikad nisam cuo da za to ima neko zajednicko ime...

16. Nemci imaju reč za sve.

17. Brate, nama je sve tog tipa JEZIČAK....

E, da, ja ih skupljam, ne znam zašto

18. Pitao na četu, al' mi niko nije odgovorio:

je l' su ovi iz prti bee gee stvarno tol'ki narkosi, ili samo seru?

19. Постоји ли код нас нека пословица еквивалентна енглеској "When it rains, it pours"?

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.