Разноразно питање

1. Мајмунолики, можда - несрећа никад не долази сама?

2. je l' su ovi iz prti bee gee stvarno tol'ki narkosi, ili samo seru?

Јесу.

Чуо сам - кад нема - суша, кад има - пљушти.

3. A nemoguće da su na horsu...

4. Ne deluju tako...'bem li ga.

5. "When it rains, it pours"

Kad me neće, neće me.
    Da se za zelen bor uhvatim i on bi se osušio.
    Nesreća nikad ne ide sama.
    ima mnogo ekvivalentnih, zavisi od upotrebe jer ta engleska ide i za dobro i za sranje, jbg

6. Da li je tačno da je količina nečije inteligencije obrnuto proporcionalna količini životne strasti koju taj čovjek posjeduje - to jest, što je neko inteligentniji, to generalno ima manje strasti za bilo šta u životu?

Ako jeste zašto jeste, ako nije zašto nije.

Bilo bi dobro da se nevedu i neki primjeri.

7. Jovičiću, moraš pod hitno da jebeš nešto.

8. Jovičiću, za ovo bre ide nova tema, majku mu. :)

Kompleksno je pitanje.

9. Da li ikada slušate pjesme koje neko postavi u temi "Šta slušate trenutno" ?

10. Skoro nikad. Ne razumijem tu temu, al dobra je.

11. E ovako. Imam TP link ruter i TPlink usb picvajz za hvatanje neta. Imam li neki nacin da prikacim dva racunara na net pomocu toga?
    Imala sam plan ali ispostavilo se da je debilan.

12. Meni na pamet pada samo direktna veza mreznim kablom izmedju 2 kompjutera, i deljenje internet konekcije. Taj ruter mi ovde izgleda neupotrebljiv.

13. Baguje mi YouTube Downloader... Ubacim lepo URL i krenem da skidam i sa neku milisekundu on izbaci neko obavestenje ( koje ne stignem da pročitam ) i neće da ga skine. Pu ! Ima li ko ideju kako to da sredim..... ?

14. Apsolutno nemam pojma kako da riješiš taj problem...:D

15. mhm, hvala jericho, prodacu ruter pa kupiti jos jedan usb picvajz.

16. Baguje mi YouTube Downloader... Ubacim lepo URL i krenem da skidam i sa neku milisekundu on izbaci neko obavestenje ( koje ne stignem da pročitam ) i neće da ga skine. Pu ! Ima li ko ideju kako to da sredim..... ?

Апдејтуј га, имаш дугме горе за то.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.