Разноразно питање

1. Ima koliko hoces. Jel te zanima da skida klipove kao snimke ili da ih pretvara u mp3?

2. You tube converter

3. U MP4 formatu. guglao sam ali nijedna neće sa jucuba sto nadjoh ili je blokirana

4. Probaj dok si na browseru i imaš upaljen youtube, tj taj link što hoćeš da skineš, da kucaš MAGIC između YOU i TUBE. I klikni da otvori.

Znači www.youmagictube.com/watchfhofoofghghh

Posle ti se otvara mogućnost kako hoćeš da skineš sa njega. Ima i mp4, svi mogući formati.

5. Probaj mtube, kucaj takođe mxtube, video downloader i neki ce sigurno raditi.
    Nego, gde mi je u Bg najbolje da kupim originalne sunčane naocare?

6. Dajte ideje za jeftin odmor u dvoje, nekih 5-6 dana, imam auto. Znaci neverujem da cu puci 300 evra na letovanje u grckoj niti isto toliko za put u Pariz, dakle gde da odvedem devojku i sebe za 100 evra po osobi. Dolaze u obzir destinacije tipa Bugarska, Rumunija, Madjarska, Hrvstska, Crna Gora, mozda cak i Italija. Oboje smo studenti da napomenem (zbog popusta na aranzmane). Jel moze negde da se uplati jednokrevetni smestaj po ceni jedne osobe a da nju svercujem?

7. P.S. nikad ne idem na letovanja pa ne znam kako to funkcionise

8. Kako da nabavim lek koji se izdaje na recept bez recepta? Ušao sam u apoteku tri puta u životu pa se ne razumem baš u lekove.

9. to se moze samo ako imas vezu u apoteci ili platis vise ili tako neka mutna radnja...

10. Gdje ima da se kupi dobar štap za pecanje za oko 100e maksimum?

11. recu ti odma, nikako...ni ako imas vezu u apoteci ne vredi

12. Nego, gde mi je u Bg najbolje da kupim originalne sunčane naocare?

pa u radnji brt. Vidis koa ti se matka svidja i vidis gde je radnja ali su ti delta siti/usce sigurice

13. Dajte ideje za jeftin odmor u dvoje, nekih 5-6 dana, imam auto. Znaci neverujem da cu puci 300 evra na letovanje u grckoj niti isto toliko za put u Pariz, dakle gde da odvedem devojku i sebe za 100 evra po osobi. Dolaze u obzir destinacije tipa Bugarska, Rumunija, Madjarska, Hrvstska, Crna Gora, mozda cak i Italija. Oboje smo studenti da napomenem (zbog popusta na aranzmane). Jel moze negde da se uplati jednokrevetni smestaj po ceni jedne osobe a da nju svercujem?

Ohrid

14. Kako da nabavim lek koji se izdaje na recept bez recepta? Ušao sam u apoteku tri puta u životu pa se ne razumem baš u lekove.

posalji mi u pvt koji ti treba ako nije zajebancija zavrsicu ti

15. hahah klasika, grbava riba ne placa nista i ne nosi ni dinara

16. Gdje ima da se kupi dobar štap za pecanje za oko 100e maksimum?

za te pare nigde

17. Pseto88-odgovara

18. Ladno? Au, moram da povećam budžet....

19. Рабин Шлома
    Kako da nabavim lek koji se izdaje na recept bez recepta? Ušao sam u apoteku tri puta u životu pa se ne razumem baš u lekove.

Za sedative i sl. pvt

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.