Разноразно питање

1. pa u radnji brt. Vidis koa ti se matka svidja i vidis gde je radnja ali su ti delta siti/usce sigurice

Pa jbg, nisam iz Bg a za deltu i ušće sam i znao nego rekoh dal ima negde gde ima dobrih a pristojne cene (do 150e)?

2. Ja sam dvoja naočara kupio u Diopti u Beogradu. Imaju nekoliko radnji u BG i sasvim dobru ponudu, a online kupovina robe koja se mnogo falšuje je ogroman rizik.

3. ђе имају да се купе локс наочаре???

4. Gde je taj dioptri?ne bih online. Našao sam ovde kod mene neke reyban bile 24000 pa na 50% popusta al slabo modela. Meni se svidjaju pravougaoni oblik al uglavnom su u ponudi klasične reyban i neke ogromne. Inače ne volim naocare al idem na skidanje dioptrije pa ce mi trebati neke sunčane jer ce mi biti osjetljivije oci.
    Tuljane, jel to neki
    FLEGSHIP
    L
    E
    G
    S
    H
    I
    P

5. Šta je nagore što može da ti se desi kad popiješ oko dve litre braon vode, česmuše?

6. Kakve su te od 24 soma, daj sliku. Pošto imam jaku dioptriju na levom oku, samo plastične okvire preferiram, zbog težine. Kao klinac sam nosio one s papučicama i standardnim staklima, i dobio udubljenje na nosu jer su bile preteške. Kad sam kupuvao za vid, bile su neke prejebene Hugo Boss nekih 18 hiljada pre 4 godine, ali mi falilo par soma jer su samo jebena stakla tad bila oko 7.

7. AndjelkoNS
    Šta je nagore što može da ti se desi kad popiješ oko dve litre braon vode, česmuše?

U rukama Anđel(k)a i voda se pročišćava.

8. hahaahh andjelkova sveta vodica

9. andjelko piskices kamencice :)))

10. Jbg, nemam sliku al pravougaone, al ne potpuno nego malo zaobljene. A ove klasične sa dioptrijom sam uništio, jer sam ih pijan zgazio i iskrivljene su al nadam se za par dana da se rešavam njih za ceo život(smajli). Imao sam pre neke sunčane, zivanshi , vrhunske i na popustu ih kupio al sam ih izgrebao.

11. Govori li ovaj mali "Vučiću lopove" lol

https://youtu.be/beaWKrf7D4c?t=1m25s

12. Kad sam kupuvao za vid, bile su neke prejebene Hugo Boss nekih 18 hiljada pre 4 godine

Jbt, stvarno se isplati biti izbeglica.

13. Pokazuje li još kome Chrome crveni "Security error" ekran na ovaj link? http://kat.cr/

14. Pokazuje i meni Mešja, al ko zna šta je u pitanju.

15. I meni pokazuje. Rizikovao, otvorio, sve radi ;-)

16. Na koju spiku muvati radnicu u poslastičarnici? Grkinja je, malo punačka i deluje starije od mene, al loži se na moje jadno pričanje grčkog... Lako je muvati na plaži, u gradu itd ali do sad nisam pokušavao sa radnicama, a prometno je u pm, stalno je u gužvi. Dal da idem postepeno (što me realno mrzi) ili odmah na bum kako se zove, dal živi u blizini i je li slobodna u skorije vreme?

17. Potrebno je barem šest meseci pažljivog kalkulisanja kako bi stupio u konkretan odnos sa ženskim osobljem poslastičare, isplaniraj dobro svaki svoj ulazak u radnju i opremi se šalama na grčkom jeziku, ako se budeš držao plana 100%, moguće je da ćeš dobiti zeleno svetlo već kroz pet meseci.

18. Nikako odmah. Jedno 5,6 puta da letujes tu pa da se upoznate ko ljudi.
    Za svaki slucaj potkupi pandura da ti sazna njen jmbg za slucaj da prestane da radi u kolacarnici da mozes da je nadjes. do tad zavrsi neku skolu i nauci jos bolje grcki, da mozes da je oteras u tri picke materine ako se udala u medjuvremenu

19. Nastavi loše pričati grčki. Možda će pomisliti da druge stvari (!) radiš dobro i onda će ti žustro izvaditi korijen iz nepoznate.

20. Muvaj pekarke, lakše je.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.