Разноразно питање

1. Јел може ауто да вибрира љуто преко 100кмх ако је један точак мало изван баланса? отпало ми фазон 4 грама с тега на предњем десном точку.

2. Ček brate jocko, nemoj da joj proturaš ceduljice... Fino, polako, pričaj sa njom ko s normalnim ljudskim bićem.
    Prvo, što ćeš da imaš uvid u to kakva je.
    Drugo, i ona će imati uvid u tvoja razmišljanja.
    Treće, navodi razgovor na svoju vodenicu, stvarajući tako idealnu priliku da je zoveš da izađete.

Sem ako nećeš jednonoćnu stvar, onda traži novo mjesto za kafu lololololo

3. ајде брт ко да су тридесете и муваш будућу жену, а не грчку справљачицу тулумби
    а да не причам о цедуљицама и тим форама - узео бих најслађе омг, јел сте реални ви? тако сам ја мувао у основној, на часу пошаљем цедуљицу најјачој пички са питањем

ДАЛИ ХОЋЕШ ДА СЕ СМУВАМО?

(ЗАОКРУЖИ)

ДА - НЕ

и онда гледам како се кикоће са другарицам и показује им, па као лупа чежњу и не одговара јер је баш занима делење разломака или анализа ликова приповетке јазавац пред судом

4. jocko
    I usput, jocko, kad ti kaže "Izvolite?" ti rekneš nešto tipa "Uzeo bih najslađe što imate, al ona me već pita šta oću". Malo truo fazon, al radi poso kad je malo upoznaš xD
    Ovo je zapravo jedini iole dobar savet koji sam ovde dobio.
    Mislio sam da joj proturim cedulju sa brojem fona, pa ako je zainteresovana nek mi pusti poruku... Ako ne, propade mi mesto sa najjeftinijom kafom xD

Preljepo brate. Nemo' srat'. Reci joj da imaš kinte, na ovu krizu ima da poleti za tobom. Kad opališ i krene da udara po džepu, ti se vadi da ne možeš da podigneš pare, jer nema kinte u bankomatima. Nema na čemu.

5. Putinko imam kinte pozz

6. Dobro, ako smo razriješili pitanja oko ženskadije i ko kake metode ima, de mi recite gdje mogu da se nađu austrougarske mape Bosne sa ucrtanim putevima?

7. Aha, pa da bude uzeh vraga sve zbog blaga, blago nesta, vrag mi osta lolo

8. приђеш риби у војном музеју и кажеш:
    - извини лепотице где ти је папирић?
    - какав паприрић?
    - папирић на коме су аустроугари уцртали путеве у босни бонбонице

9. Našo! Jedna ruta mi je prolazila na 200 metara od kuće, baš kao što sam i mislio.
    EDIT: Putine, objasni to za vragove...

10. Pošto kao nemaju puteve samo su međedi kekeke skeččččč
    http://www.dodaj.rs/f/1u/Ib/4GFRhcI4/bosna-i-hercegovina.png

EDIT zelen lukcu : upućeno psetu

11. A ja reko austrougarski novčići prokleti... UH, dobro je.

12. одлично уцртани путеви босне од стране аустроугара
    http://img2.wikia.nocookie.net/__cb20120118234601/callofduty/images/c/cf/Facebook_like_buton.png

13. Može prevod?

" Тебе не надо выходить из дому.
    Оставайся за своим столом и слушай.
    Даже не слушай, только жди.
    Даже не жди, просто молчи и будь в одиночестве.
    Вселенная сама начнет напрашиваться на
    разоблачение,
    она не может иначе, она будет упоенно корчиться
    перед тобой."

14. Evo ne morate, snašao sam se, sve pohvale meni.

mobile.brainyquote.com/quotes/quotes/f/franzkafka134853.html

15. Izvinjavam se, gde mogu razmeniti recepte na ovom sajtu? :)

16. MRŠ NARKOMANČINO!!"1

17. http://lazarus.elte.hu/hun/digkonyv/topo/200e/36-44.jpg
    hvala brate baš sad i ja vidim da je jedan put prolazio blizu mene isto

18. jel zna neko gde imaju povoljno da se kupe muske helanke za trcanje? danas sam obisao dosta radnji i brate nema ispod 5 soma jbt cak idu do 9 soma

19. skupo je u današnje vreme biti pederaš

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.