Разноразно питање

1. Osim odvratnih srednjoškolki koje izbegavam, ova mi je jedina šansa, plus mi je bliža godinama. Nego joj je posao takav da ne može spontano da se ćaska...

2. Ajde vi koji ynate engleski a usput se razumete u avtomobile, kako da prevedem ovo

Always stop the ATV before changing from four-wheel-drive differential gear lock to four-wheel-drive.

Milsim, umem aj da prevedem,al nije mi jasno kakva on to dva nacina voznje ima

jedna je pogon na sva 4
    a drugi je pogon na sva 4 sa zakljucanim diferencijalom, sto je u principu pogon na 2 tocka

3. Valjda je i dalje četri točka, ali blokiran diferencijal da ne dođe do proklizavanja.

4. Šta te još zanima, pa da ti ne prevedemo :-)

5. trenutno me zanima koji debili su pisali ovo upustvo koje treba da prevedem, i dali ima nek ko bi to uradio za 30 dinara po strani da ga platim

6. Trebao si da povećaš cenu na 70 dinara po strani.

7. Lol, pa mene placaju 250 po strani, ja trazim nekog da mi to uradi za 30

8. javi nam ako ti ko pristane

9. pa pazi, ja polako prevodim. Evo dok se mi ovde sprdamo, zaradio sam 1000dinara.

10. ja za 30 dinara mogu da ti prevedem 10 reči i to po sopstvenom izboru

11. O bre kakav je ovo skup bukvalista veceras, nije valjda da SNS ima slobodno vece

12. E, pitanje. Ima li kogođ austrougarske mape puteva kroz Bosnu?
    Ili zna gdje mogu da se nađu onlajn? :)

13. I usput, jocko, kad ti kaže "Izvolite?" ti rekneš nešto tipa "Uzeo bih najslađe što imate, al ona me već pita šta oću". Malo truo fazon, al radi poso kad je malo upoznaš xD

14. Haha jebem ti pa ja vam na te fore pičke dao ne bi da mi je na dlanu.

15. Ma navikle su one da ih tako muvaju jbg... Nego, mape Austrougarske?

16. Onda da tražim dalje jbg...

17. I usput, jocko, kad ti kaže "Izvolite?" ti rekneš nešto tipa "Uzeo bih najslađe što imate, al ona me već pita šta oću". Malo truo fazon, al radi poso kad je malo upoznaš xD

Ovo je zapravo jedini iole dobar savet koji sam ovde dobio.
    Mislio sam da joj proturim cedulju sa brojem fona, pa ako je zainteresovana nek mi pusti poruku... Ako ne, propade mi mesto sa najjeftinijom kafom xD

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.