Разноразно питање

1. I ona napravicu lom je jako emotiwna

2. Tibor je verowatno zaspao u suzama od emocije tolike

3. Nisam, evo me u krevetu i pokušavam da utrnem jer se radi ujutru al nema šanse da zaspim :-( dobro i emocija je prisutna...

4. Ističe mi ona biometrijska lična uskoro, da li za izradu nove moram da podnesem izvod iz matične knjige rođenih i državljanstvo, ili samo ovu staru ličnu? Negde sam čuo da se kod obnavljanja lične podnosi samo stara, bez ova dva dokumenta, pa da proverim ako je neko imao iskustva.

5. само стара, нека потврда да си уплатио неке таксе и тегла с ноктима

6. hvala bachetu sto me zamenio i nadoknadio moj propust xd

7. Да ли да пуцам у Скајп или да га реинсталирам, пошто говно више неће апсолутно никога да додаје од контаката?

8. Е прорадио је, прц

9. Ako odgovorim skečom na skeč jel skečujem ili dvoskečujem?

10. onda si onaj tvoj trip.stric lol nub itd.

11. S
    T
    R
    I
    C MEDIJUM!!!

12. Sta god da uradis retardiran si to da ti bude jasno pozz

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.