Разноразно питање

1. Е, Сето, брт... Које ти је годиште швеца? Питам онако, јер сам се заљубио.

2. E pa ovako, dok ova moja bleji sa kosarkasima i portugalcima na moru necu da joj ostanem duzan. Slab sam ja ovako sa pickama, ima li neko neke drugarice sestre i tetke za mene, Surcin i okolina?

3. Nađi neku, ne mora biti prepička, nek je dobra u duši LOL, izjadaj se, reci da si puno tuyan, a onda joj u datom trenutku plasiraj Rumenka.

4. Pa to sam i kontao, nisam ja neki probirac, a kad sam u mentalnoj formi onda sam kao zmaj od sipova "u mene potencija bio orgazam ne bio, on ne spada". Dobro jebem kad sam raspolozen, a ne libim se puno, samo sto sam ovako u vezi batalio socijalne aktivnosti pa ne znam koga bih cimao za seks

5. Данкан Фергусон
    Е, Сето, брт... Које ти је годиште швеца? Питам онако, јер сам се заљубио.

Hahaha

6. Brate samo o seksu, vezama i ženama pričaš, ne smeta mi, samo primjećujem gubljenje vremena. Volim i ja žene, lijepe su, mirisne, doduše slabo koju mogu slušat (muške isto, u neseksualnom smislu), a hoću da kažem da mene interesuju snošaji koliko i tebe, fino bih izašao u grad i udvarao im se. Neće niko reć "viđi ovoga seljaka/paćenika", za prilaženja treba hrabrosti i još više umijeća. Nemoj da budeš kao moj drug koji je pun para, vozi bmw-a i žali se kako nema uspjeha s đevojkama, ja mu kažem kad sediš u lokal pošalji piće curi koja ti se svidi a on kaže "a ne znam..." Navikao s kurvama za pare pa bi svaka da mu da odma jebiga.

7. Samo nek joj kljuc pokaze...

8. Volim i ja žene, lijepe su, mirisne, doduše slabo koju mogu slušat

Ovo je normalno, ali bolje da se praviš da slušaš :)

9. Na jedno uđe, na drugo izađe. Naročito kad počnu da objašnjavaju radnje njihovih omiljenih psiho-trilera. Boštisačuvaj...

10. мортиша је брусов дупли

11. mortiša iserem ti se u grlo pička ti materina baš

12. Na šta iz crkve liči bova pa je poređuju?

http://i.imgur.com/Q9qY3cx.jpg

13. Ne znam, prvi put čujem za to.

14. имају и муслимани бројанице ваљда

15. Ivane ako se udaviš drš se dobro!

16. Zašto niko ne ocenjuje jebene postere? Nebitno koja ocena. Dobio sam 3 ocene, a posle mog postera je napravljeno još 12. Znaci debili samo stancuju, ne ocenjuju druge.

17. Ja ocenim sve do mog zadnjeg napravljenog postera.
    A oni istancuju da drugi ne mogu da vide poster i to joj skeceve iz kantera prave u obliku postera jbt.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.