Разноразно питање

1. Zašto stavljaš političare u svaki poster?

2. Rasni je glas političke svesti ovog sajta.

3. Razjašnjenje fore sa slike sa prethodne strane, očenaš je prezime al opet ne kapiram bove.

4. Zašto stavljaš političare u svaki poster?

Zato što se na to dobijaju plusići.

5. Zajeb, istrolovali su me, evo pravog razrešenja fore (na koje sam i sam pomislio kad sam vidio sliku):

To su one brojanice od perlica što zovu očenaši pa bove što
    označavaju dokle se pliva poredi sa njima.

6. Da li neko slucajno poseduje informacije o adresi, gde mu mama parkira prikolicu, gde pije pice, gde se kupa i skoljke skuplja ili uopste gde je velika verovatnoca da covek sretne onog divnog braduljicu koji pise ili tvituje ili vec sta, pod super kul nikom "Nichim izazvan"?

7. Koja je fora s Petrom Nurkićem i kaputom, sedim s društvom i jedan ga pomenu, kaže sviđala su mu se njegova filozofska uvjerenja a ja kao stari član sajta ovoga uopšte nisam upoznat s likom i djelom taedium_vitae-a, njegovog nika ovdje, srijećao sam ga (nik) ali me interesuje ovo o njemu bar.

8. Е људови, одобрен ми је скоро захтјев за држављанство Србије, шта сад и како иде процедура да добијем пасош зна ли неко? јел ми треба адреса у Србији?

9. Jesi dao pare nekome?
    Bez para ne moze.

10. rasni ajd mi nadji sliku one crnkinje što pokazuje negro bombonu na netu pls na telefonu sam i slab mi net

11. Rasni, puši kurac!

12. Jebote ne može čovek više ninakoga da se osloni

13. Jedite govna napuštam sajt

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.