Lol, fender da ti srušim sneška (dva) pošto vidim da nisi upućen.
Koka kola, koju kupiš u prodavnici, proizvodi se na Batajničkom drumu... :((((
Sad, ne verujem da je izdata licenca, verovatno je Koka Kola kompani proizvođač.
Drugi sneško...Srbijanka je u stečaju godinama. Tipa dveiljadesedme je privatizovana, kupio Bugarin, prodao sve što se moglo prodati, nestao, kao su hapsili direktora ili šta već, al mlatili bzv. Skoro je curio amonijak valjda neki, posralo se pola Valjeva.
NE PAMTIM, al svi kažu da je bio prebrutalan sok "Zlatne kapi".
Ima UNIP, on otkupljuje valjda voće povrće i sl. i on izvozi, možda misliš na njega, al sam 99% siguran da ne prerađuje praktično ništa.
Знам да су неки странци куповали, тад сам чуо причу да Србијанка више не производи сокове за домаће већ искључиво за инострано тржиште, али нисам знао да су и ту Бугари устали мотку као код параћинске Стакларе.
Kako stariji kažu, koliko je Srbijanka pre otkupljivala voća i sl. bukvalno seljaci nisu mogli da dođu na red da prodaju, dešavalo im se da im potruli pola dok stignu na red, nešto slično kao za Valjevsko, da tipa taj i taj u Bg traži kamion piva, a da kamion ne stigne ni do Mionice, a već prazan, lokalne kafane pokupovale svo pivo.
Valjevsko je npr. preživelo privatizaciju, neki Milovac kupio, fala Bogu uništio, država mu oduzela, i sad je državno, i posluje u lepom plusu.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Lol, fender da ti srušim sneška (dva) pošto vidim da nisi upućen.
Koka kola, koju kupiš u prodavnici, proizvodi se na Batajničkom drumu... :((((
Sad, ne verujem da je izdata licenca, verovatno je Koka Kola kompani proizvođač.
Drugi sneško...Srbijanka je u stečaju godinama. Tipa dveiljadesedme je privatizovana, kupio Bugarin, prodao sve što se moglo prodati, nestao, kao su hapsili direktora ili šta već, al mlatili bzv. Skoro je curio amonijak valjda neki, posralo se pola Valjeva.
NE PAMTIM, al svi kažu da je bio prebrutalan sok "Zlatne kapi".
Ima UNIP, on otkupljuje valjda voće povrće i sl. i on izvozi, možda misliš na njega, al sam 99% siguran da ne prerađuje praktično ništa.
Знам да су неки странци куповали, тад сам чуо причу да Србијанка више не производи сокове за домаће већ искључиво за инострано тржиште, али нисам знао да су и ту Бугари устали мотку као код параћинске Стакларе.
Somerzbi jedini kvalitetni napitak te vrste.
Kako stariji kažu, koliko je Srbijanka pre otkupljivala voća i sl. bukvalno seljaci nisu mogli da dođu na red da prodaju, dešavalo im se da im potruli pola dok stignu na red, nešto slično kao za Valjevsko, da tipa taj i taj u Bg traži kamion piva, a da kamion ne stigne ni do Mionice, a već prazan, lokalne kafane pokupovale svo pivo.
Valjevsko je npr. preživelo privatizaciju, neki Milovac kupio, fala Bogu uništio, država mu oduzela, i sad je državno, i posluje u lepom plusu.
Ne znam kako i jedno pice ili prehrambeni proizvod moze da bude u jebenom minusu.
Koliko god se kralo tesko da moze da ode u minus.
Kako sere ovaj dionizijo pise o otkupljivanju voca
nek mi neko metne u pvt onu foru sa vlcom i arenama plss
Šeka, ima deset minuta kako sam ti poslao
prastaj radje nije stigla notifikacija pvta ljubi brat
Poslao sam ti ja Šeka evo sad.
ОЗБИЉНО!!! !!! !!! !!!
Да ли неко зна где могу да скинем пакет од 750 ћириличних фонтова... било је негде, јебем ли га, лакше полетети у свемир него то наћи.
Ček...
http://www.fonts2u.com/category.html?id=88
ту морам сваки посебно, био је пакетић фино, нема чега нема... па ето... ако ко зна.. успут купам по гуглу
Postavlja se pitanje što baš 750?
https://thepiratebay.mn/torrent/6712323/3280_Latin_and_Cyrillic_Fonts_-_%28Malestrom%29
па тако се звало, 750 фонтова...
Kako izgleda čet terasa može neko print?
http://i.snag.gy/fh6yO.jpg
Tuga