Разноразно питање

1. мени не ради на новом компу :(((((((((

2. Verovatno nije do kompa, pošto ne radi ni meni... danas popodne je radilo.

Coa, praviš se pametan dok Fender nije tu, a?

3. јој, немој ме плашити сад :(((((

ево опет се штрецам, па зашто ми то радиш? :(

4. verovatno promenili adresu strima

5. Eru Ilúvatar
    pošto je gram droge

Soma. 2,4. 9k. 600. Ne znam koje?

6. molim vas, dajte nešto što će onemogućiti redirecting, mnogo me nervira.
    Bilo koji program/ekstenziju. Ovo Predražinjovo mi nije upalilo.

7. Wave, kad pokreneš tdsskiller, imaš opciju CHANGE PARAMETERS. Klikneš na to i čekiraš dole u ADDITIONAL OPTIONS opciju "Detect TDLFS file system". Probaj posle toga da odskeniraš, i da nadjene viruse prebaciš u karantin ili obrišeš.

8. Nekadašnja kres kombinacija mi se javila da se vidimo ovih dana, dolazi u moj grad na par dana, a moja devojka je odsutna baš tih par dana. Znam da bi Šomi, Bohor, Pseto i ostali gurui ovog sajta rekli, pa to maćoree al te usralo idi jebi je 3 večeri zaredom dok ova tvoja ne dodje, ali ljudi...
    Ja kad sam pročitao poruku, ja se usrao ko grlica, srce poče da mi lupa, ruke da se tresu. Najradje bih nazvao devojku da joj se izvinim što mi je stigla poruka, a ovoj rekao da nemam vremena da nisam tu. Ne znam jel sam toliko omekanio, ili šta je.
    Jel to ljubav, jel treba da je ženim?

9. I meni se to isto desilo, regularno ovoj rekao da nemam vremena i da nisam tu, curi se izvinio što sam dobio tu poruku i nedugo zatim je oženio.

10. Ne. Idi u wc i u ogledalo se gledaj dok sebi udaraš 7 šamara za redom. Onda se razderi jednom i okreni kombinaciju na tel i kaži da je čekaš. Poyy

11. Не слушај Бохора. А ни Интрудера. Ослушни шта ти каже орган који неки зову срце.

12. to je riba master trol
    https://www.youtube.com/user/yananovak/videos

edit: upozorenje, ima stišnjenih sisa

13. гледај шејмлес, цркне од рака у петој сезони

14. je l zna neko gde se moze prodati abonos? izvukao sam iz Morave jedan 5m duzine i 0.5m u precniku. za jos nekoliko znam gde se nalaze nego ladna voda da ih izvlacim

15. Hahahahahahahahahahaha

16. Big ebony hahahahaha

17. Koji je alternativni sajt/forum, kad se ovaj ugasi?

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.