Dajte neke firme iz BG-a da saljem CV masovno, moze za sta god. Gledam da se preselim sad tamo, pa ono, za prvo vreme cu da crncim, kao konobar, znam pos'o. Kad smo vec kod toga, je l' se trazi negde konobar? Da nisu neke decije igraonice i ta govna, neki legitiman kafic?
celtic
Neću da ti pomognem, preselićeš se. BG je pretrpan ljudima, još i tebi da pomognem, pa da poslije kažeš milicijonerima "celtic me nagovorio".
Ja zaista nemam ništa protiv tebe, ali me živo zanima na osnovu čijih reakcija si ti zaključio da su ovakvi komentari zanimljivi i duhoviti... E tu osobu bih obesio naopako da visi dok ne crkne od gušenja smehom usled ovakvih fazona.
ana.rs
sve su prilike da će tako biti haha
Dajte neke firme iz BG-a da saljem CV masovno, moze za sta god. Gledam da se preselim sad tamo, pa ono, za prvo vreme cu da crncim, kao konobar, znam pos'o. Kad smo vec kod toga, je l' se trazi negde konobar? Da nisu neke decije igraonice i ta govna, neki legitiman kafic?
Pored konobarisanja šta bi umeo da radiš?
Neću da ti pomognem, preselićeš se. BG je pretrpan ljudima, još i tebi da pomognem, pa da poslije kažeš milicijonerima "celtic me nagovorio".
I nemoj da mi šalješ PVT, nemam srca da te zajebavam u 4 oka brt
Da li može neko da mi pošalje gif visok intezitet šale
A jebite se, ne mozete nista da ispostujete, a da ne smarate.
Ja zaista nemam ništa protiv tebe, ali me živo zanima na osnovu čijih reakcija si ti zaključio da su ovakvi komentari zanimljivi i duhoviti... E tu osobu bih obesio naopako da visi dok ne crkne od gušenja smehom usled ovakvih fazona.
Axaxaxaxaxaxa Coa jao
Колега Радоје, ја на овај проблем указујем мјесецима али авај
Ja ne znam kako se vi usuđujete. Sram vas bilo.
Celtic je ljuti Bog humora kog morate da poštujete zbog njegovih godina...
de si Vejvara sine milf božanstva kakoe?
Radoje, Autobuse, svoj vi posao, a moj kad stignete. Voli vas drug Celtic.
BEOGRADJANIIIII, koji bus sa usca ide direktno do omladinskih brigada? Dopune stop
16
A 67,68?
Gugl kaže i 67, 68.
Kaze i meni al nije verovati vatikanu i nasi,zato i pitam xDDDDDD
Ćao, zaboraviti me nemoj. ;)