Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
A Gadafi je vlasnik plaže na kojoj bleje. Sloba je menadžer te plaže. Sadam Husein je šef tropskog bara.
I dođe onda Kenedi i pita: E ljudi, je l' neko video Staljina, ne mogu nigde da ga nađem? A Kobejn mu kaže: Ma eno ga tamo sa Lemijem, svađaju se ko ima bolje brkove.
Od svih tih javnih ličnosti samo za Hitlera mislim da je umro prirodnom smrću.
On se ubio u Argentini.
Predoziro se u podrumu
Zato se i ubio.
Ovdje sve same neznalice. Hitler je živ, igra kolo s domorocima tamo neđe u dubodolinama južnoameričkih šumetina. Po dnevnom svjetlu čak i izlazi napolje i zapali koju, ali kateter mu je malo zarastao u mahovinu, pa se kreće polako. Uostalom, što se ja ovdje raspravljam, našao sam siguran i objektivan izvor:
http://www.treceoko.novosti.rs/code/navigate.php?Id=182&editionId=97&articleId=480
istina
Zna li se ko vodi stranicu ručno pravljeni nakit i da li je neko sa vukajlije? Jebes mi sve ako ono nije jedna od boljih stranica na fb, u rangu mi je sa jaganjcem.
ko vodi Srbendu?
наките води неки геј твитераш
Srbendu vodi onaj što mu nik podseća na vevericu.
наките води неки геј твитераш
PU. Al ubija stranica u svakom slucaju.
Дрогирана Веверица? Њему ник баш подсјећа на веверицу
On vodi i naj lepše citate a inace ga znam sa faxa.
Mylyca adminuje vrv. Admin je svega jbg
wt
On vodi i naj lepše citate a inace ga znam sa faxa.
Ideš na faks? Lepo. :)
Ja gledam filmove bez titla. I ne pušim. ;))
Milose burazeru po 88 jel realno da si student brt? Gotivio sam te moram priznati
Hahaha asi govnar