Разноразно питање

1. koje su zvanične odluke sudova povodom tupakove i biggijeve smrti na kraju?

2. Da su crnci i da su dobro učinili.

3. molim vas neka se javi neki olanik čovek koji je upućen

4. Za 2paca znam da je bio osumnjicen neki rock bend jer ih je valjda prozivao pa je ovaj platio placenog ubicu da ga resi.
    Za Bigija pojma nemam.

5. ako misliš na death row nije u pitanju rock bend :D

6. тупак и аркан су живи, циркају пинаколаду на кипру, не ложите се ОК?

7. ја се баш доста разумем у живе људе

8. не контам, мрзи ме да читам, јел то за неког милоша или мене?

9. Za tebe je, ja se baš dosta razumem u glupe postove.

10. нема још милоша на страни а лик качи неке ефендије одма после мог поста, реко који курац хахаха

11. Nije živ, za Arkana ne znam za 2paca znam da nije živ.

12. ко ти је то рекао? да није алексић мирослав, мокрањчева 5 ниш или пеца хакер?
    немој да им верујеш и ја сам био у заблуди на почетку морам ти признати

13. Ti si i dalje u zabludi.

14. нисам, видиш да кажем да сам био у почетку, сад није почетак, него средин нпр.
    када кажеш да си нешто био у почетку онда се подразумева да је прошло време тог почетка и наступило неко ново време, назовимо га - средина. ако имаш бољу реч коју ћу употребљавати за време које долази након почетка, рад сам да саслушам и прихватим сугестију

15. Obrnuo si krug i opet si u zabludi.

16. Elvis, Bin Laden i Arkan piju koktele ispod neke palme, a piće im donosi Majkl Džekson, jer je crnac. Samo Bin Laden pije bez alkohola, a ova dvojica se leše.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.