Разноразно питање

1. takni me takni polako se primakni

2. Nisam izmislio, znaš kako je neprijatno bilo, samo odjednom pukne i sevne i tražiš šta je a nema ništa.
    Sad možda i nije utičnica ali nema logike da sevne sijalica iz druge sobe, pritom ima dvoje vrata između soba.

3. Treba mi naziv filma na engleskom naravno. Antoni Hopkins glumi glavnog batlera kod nekog lorda. Glumi još i Hju Grant, i jedna lepa engleskinja - al joj ne znam ime.

4. Jeste. Hvala Keru.

5. http://ocdn.eu/images/pulscms/ODI7MDMsMzE0LDAsMCwxOzAzLDFkNiwwLDAsMTswYywxZDc0Y2I0MTcwNTk1MDQzNjYyOWNhYmQ2MDZmNTBmNiwxLDAsNiww/4a8044e097c4e1863d3ddb077410103f.jpeg interesuje me ko je sve na slici? Ne poznajem čoveka pored Petra Kralja, a ni onog iza Petra Kralja, i onaj lik iza Bate Stojkovića.

6. Ako se ne varam to je Dušan Prelević Prele, on je bio glumac u pozorištu i poznat Beograđanin, a znam da je bio veoma dobar prijatelj sa dosta glumaca, s' Draganom Nikolićem pogotovo.

Ovo ostalo je lako, s' leva na desno je Josif Tatić (glumi u Profesionalcu, ima i još par dobrih uloga), Bata Stoiljković/Stojković (Balkanski špijun, Varljivo leto, Maratonci Laki), Toma Zdravković je treći, on peva, ovaj pospani je Zoran Radmilović (Radovan 3, Bili Piton Maratonci, itd), Dragan Nikolić na vratima, zatim Pavle Vujisić (Paja Kamiondžije, itd), taj Prele, i Petar Kralj. Iza je Gidra, iz Žikine dinastije, za ovu dvojicu iza ću ti reći kad skinem sliku pa uvećam, ako ti je bitno.

EDIT:
    Ne vidi se ko su, premala rezolucija. Inače Prele je bio i muzičar, ima dokumentarni film o njemu "U redu, pobedio sam", kao i pesma posvećena njemu "život nije samo jedan" posvetio mu THCF, rekao bih da je on, jer su mu u kafandkoj tuči izbili oko, pa da zbog toga nosi naočare, obično nosi povez kao Čerčil iz Porodičnog Blaga.

7. ahahah Čule zezaš ti mene malo :D
    znam sve te što si nabrojao, Preleta sad znam kad si rekao, a znam da on peva ono Tesna koža, samo što sam par puta video njegovu facu pa nisam zapamtio
    ona dvojica iza, njih ne znam :/

8. Je l' Prele? Nisam siguran, ali dosta mi liči na njega.
    Ma peva on dosta pesama, uglavnom prepevava, znam da je navodno išla priča da je najbolje ikad (?) otpevao pesmu za mjuzikl Kosa, onu "where is sunshine".

9. sada sam potražio na internetu, našao sam da je Momo Kapor
    to je valjda čiča levo

10. pronašao sam i drugog lika, desno onaj
    Šaban Bajramović

11. A je l' Prele na slici?

12. da, jeste, Prele je, bravo za prepoznavanje

13. mora negde biti veca fotka ovoga.naleteo sam par puta.

14. Frenk Zapa je na slici na zidu iza, a između Preleta i Vujisića smrt sa violinom.

15. Ne znam na osnovu čega su rangirali ko će biti na slici. Valjda oni koji su voleli da piju...

16. boemi,gradske face,kultne licnosti...

17. Fali mi tu Nikola Simić, i dan danas ne mogu da poverujem da je umro.
    Mada je on umro posle pravljenja slike.
    I Bora Todorović. Čkalja. Mija Aleksić.
    Ali uvek će se naći neko ko ja da pametuje da neko fali.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.