Bohore, očigledno da nikad nisi izazvao tuču u bilo kom lokalu. Ja sam jednom pijan kad sam bio klinac od 17 godina u tuđem selu izazvao tuču, sreća pa znam koliko toliko da se tučem pa sam prošao samo s' ujedom na glavi i par masnica, i što sam pobegao obezbeđenju, to bi me definitivno poslalo na urgentni.
Praviću se da jedan Bohor nije rekao da sam pičkica.
Najzad si shvatio ko je Arkan. Nema on zašto da se prevrće, obična marioneta. Pogledaj samo razgovor njega i Legije o Ratku Mladiću, i biće ti jasno da je Arkan kurac. Da se Ceca nije tucala sa pola Zemunskog klana i Crvenih beretki, ne bi sad imala ni 20 evra, jer bi svi uzeli svoj deo kolača, jer su oni taj kolač napravili, ali je Ceca ipak pošteno odradila taj kolač, zbog toga joj je ostao veći deo "Arkanovog" bogatstva.
http://i.imgur.com/ao1c4fd.png ovo je orig slika brte!
Ko je ovaj kostur?
ahahahah dobra slika
Pajo na toj tvojoj slici ima senka na vratima, ko li je?
Makaronac haha ubili ga na granici
AHAHAHAHAHAHAHAHA
hahaha
e ništa gore ovako u gradu, kad je zauzet šank pa ne možeš ruke pružiti, suosjećam se sa kosturom
Izazoves tuču, to uvek napravi mesta
Izazoveš tuču, u svakom lokalu sledeće mesto bi ti bilo na urgentnom.
Ajd ne lupaj pls
Bohore, očigledno da nikad nisi izazvao tuču u bilo kom lokalu. Ja sam jednom pijan kad sam bio klinac od 17 godina u tuđem selu izazvao tuču, sreća pa znam koliko toliko da se tučem pa sam prošao samo s' ujedom na glavi i par masnica, i što sam pobegao obezbeđenju, to bi me definitivno poslalo na urgentni.
Ne. Ti si samo tada bio pička
Ti debeovac jao pa Arkan se u grobu prevrće
Dajte onu pastetu lovacku
Praviću se da jedan Bohor nije rekao da sam pičkica.
Najzad si shvatio ko je Arkan. Nema on zašto da se prevrće, obična marioneta. Pogledaj samo razgovor njega i Legije o Ratku Mladiću, i biće ti jasno da je Arkan kurac. Da se Ceca nije tucala sa pola Zemunskog klana i Crvenih beretki, ne bi sad imala ni 20 evra, jer bi svi uzeli svoj deo kolača, jer su oni taj kolač napravili, ali je Ceca ipak pošteno odradila taj kolač, zbog toga joj je ostao veći deo "Arkanovog" bogatstva.
Sta si rekao za cecu majkune
Ti sí glup čule. Č malo namerno
Hahahaha, jezivi ste.
Da l' stvarno postoje ljudi koji tako bezumno brane lik i delo jedne Cece i jednog Arkana.
Čule37 stvarno si noob buraz
Uđi s' pravog profila, nemoj biti noob, buraz, neću ti ništa, ne boj se.