PuppetMaster
Rasnee da li nekada na tribini cujes price oko namestenih utakmica u nasem prvenstvu? Da li informacije ko ce pobediti koga sledeci vikend dodju do tebe?
Nema, ali sam primetio neke čudne stvari u nižim ligama Srbije koje su u max bet ponudi.
Igraj protiv Odžaka sledeće kolo.
Da li ljudi u BG u gradskom prevozu stvarno kupuju karte i kucaju na onom govnetu ili propaganda što kaže na ovom svetu nije istina?
Pošto zadnjih par puta kad sam bio steko sam utisak da sam među retkim budalama (uz ponekog penzionera) koje to rade, naplašen od komunalne da me ne vitla po nepoznatom gradu.
mesečna karta se otkuca na početku meseca i posle ne mora. zato nisi video da kucaju.
Хвала, то све објашњава.
Из Ниша сам, имао сам нека посла па сам био у неколко наврата по неколко дана. Рођа ради на Батајници на аеродрому и онда преспавам код њега, свако јутро бусом до града и увече назад. Па пошто се стално на ТВ-у прича о тим картама баш ми беше чудно.
Rasnee da li nekada na tribini cujes price oko namestenih utakmica u nasem prvenstvu? Da li informacije ko ce pobediti koga sledeci vikend dodju do tebe?
Nema, ali sam primetio neke čudne stvari u nižim ligama Srbije koje su u max bet ponudi.
Igraj protiv Odžaka sledeće kolo.
naravno da je toma žensko. piše mu na profilu pol-ženski.
Tumu sam video uživo, ali nebitno.
Pitam jel ono sto vi radite na komentarima spem?
nije.
Komentari tipa:
To, to Partizanko :)
Ohoho +++
Hahahahahaahha
Odlično + :)
Hahahahahahaha xD +++
Ide + definitivno
Su 1000 puta veći spem od novih tema. Nove teme vrlo često nekoga i nasmeju, a ovo je klasičan spem.
ako ti tako kažeš, sve si u pravu.
Kosmo, ako može, zamjeni ovo Final Four sa Plej-of
http://vukajlija.com/forum/teme/69873-final-four-aba-liga-2015-16?strana=1
Hvala
jel dobro sad?
I još samo crticu između :D
a sad?
To je to. Hvala
nema frke.
http://www.sportingvideo.org/20160320/vv56ee02b757ec71.18294187-1294187.html
ljudi zna li iko ime ovog komentatora? prenosio je i Kalčo koliko se sećam
drugar i ja se ubismo da se setimo ko je lik, a videli ga obojica kod nas u Sremskoj Mitrovici, ja pre neki mesec, drugar prekjuče
Luka Tešanović
tako je brate hahahhaha pa to je taj lik
Da li ljudi u BG u gradskom prevozu stvarno kupuju karte i kucaju na onom govnetu ili propaganda što kaže na ovom svetu nije istina?
Pošto zadnjih par puta kad sam bio steko sam utisak da sam među retkim budalama (uz ponekog penzionera) koje to rade, naplašen od komunalne da me ne vitla po nepoznatom gradu.
stvarno kupuju i kucaju
mesečna karta se otkuca na početku meseca i posle ne mora. zato nisi video da kucaju.
Gde živiš
Хвала, то све објашњава.
Из Ниша сам, имао сам нека посла па сам био у неколко наврата по неколко дана. Рођа ради на Батајници на аеродрому и онда преспавам код њега, свако јутро бусом до града и увече назад. Па пошто се стално на ТВ-у прича о тим картама баш ми беше чудно.