Разноразно питање

1. Ne mora mesečna ni na početku meseca, moja karta za nešto više od godinu dana nije poljubila automat

2. Хвала, то све објашњава.
    Из Ниша сам, имао сам нека посла па сам био у неколко наврата по неколко дана. Рођа ради на Батајници на аеродрому и онда преспавам код њега, свако јутро бусом до града и увече назад. Па пошто се стално на ТВ-у прича о тим картама баш ми беше чудно.

http://i.imgur.com/G9aIhnL.png

3. Stevane, jeste sijalica, evo sad vidim, i večeras je.

4. Je l ovo Sijalica u Slagalici? :-D

5. Sijalica je plavi? Dobar je.

6. Ne znam tačno ko je ovaj iz Slagalice, ali je baaš dobar.

7. ajde ti pazi na jezik ok?

8. Lepo je rekla. Da sedim na kafi sa nekim u rl i da mi se onako baca i kurči šamar bi mu opalio
    Dobar je al to je druga tema

9. on je tamo otiso da bude pametan i da pobedi
    sto je i ucinio
    to je prva tema
    sve ostalo je druga tema

10. a prvi put kad došo, ona trudnjača ga zamolila da ne polomi miša, trese se kreten...

11. Kapun bićeš nasamaran i ti

12. sta se nalazi u glavicama ovih degenerika koji otvaraju retardirane teme ili nekropostuju, sa koje tacke polaze te glavice sta pokusavaju, cemu sve to, svakodnevno banovano ponekoliko takvih, a verovatno su dupli... zar nije logicno da se ponasas, ako si vec etiketiran kao daunovac ili retard od vecine, sigurno nije to bez razloga, a iako mozda jeste ili zelis da ispravis to, da se ukljucis u okolinu zasto se ne ponasas normalno, podelis na podijeli sa vukajlijasima neki klip koji te je zasmejao ili si nesto interesntno video, ima tema za se ovde, sport umetnost knjizevnost muzika pa mora da te nesto interesuje jebem mu mater, postavi neku pesmu, iskomentarisi ako ti se nesto svidelo, pitaj ako te nesto zanima, iako se mozda nadje nego da te napusi, zato sto mu se moze ili zato sto si mu memorisan kao degenerik, iskuliraj, neko ce ti normalno odgovoriti, ponasaj se, moras da trpis za greske koje si naneo u pocetku, normalne osobe ce prepoznati normalno ponasanje i ceniti tvoj napredak i bices vremenom prihvacen od strane okoline, a ne ovo glupiranje i privlacenje paznje na pogresan nacin. zamislite se na sekund jebeni, sta radite na sajtu saljivog karaktera vucajlija,com eto morao sam da se istresem jer ne mogu vise da gledam to prebedno ponasanje i nadam se da sam bar malo pomogao nekome, pa jebem mu mater ok je nekad i malo spema zajebancije svi to radimo, ali kad vidis da te niko ne jebe ni 2% i da izgledas ko retard koji se dere na ulici pa bar posle 2 takve teme ces prestati to da radis...

13. totalno se slazem,armin,al dzabe prica degenkoi nikad nece skapirati sve to

14. Trajni je iz raja izašao
    Debiliima je to jedini način da privuku pažnju

15. a budimo fer, ne mora odma trajni. ako ga ne opameth 7 dana ili 30, onda jebi ga

16. Šta vi imate protiv debilnih tema?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.