Разноразно питање

1. Kosmopolita jedini mod?

2. Rasni
    Šta vi imate protiv debilnih tema?

Trajni ban

3. Ajde boksere sada si zaslužio jedan domaćinski šamar.

4. U eezvenee
    Hahaha dok sam ja ovde ti spemovati nećeš ok?

5. I po kojem kriterijumu se odredjuje šta je glupa tema?

6. Rasni, sloga biće poraz vragu. Imigranti su pred vratima.

7. I po kojem kriterijumu se odredjuje šta je glupa tema?

ovo isto bi trebalo da se utvrdi...a to sigurno nije ono sto cheegitaur kaze da je glupa tema

8. Brate pantjerine debilne teme su smesnije od tvojih zadnjih 600 postova.

EDIT: nA BOKSERA MISLIM.

9. Bila je tema slike clanaka, smejao sam se jedno 4 sata na to.

10. pancerine teme su odlicne

11. Pa smejao si se jer si debil

12. Ovo gore sam mislio na boksera.

13. Kad si ti u pitanju Rasnee ja odlucujem koja je tema debilna a koja ne. Za ostalo nek se veća

14. nisam siguran ali ako ti vise osoba kaze ajde ne smaraj debilu, a niko hhaha kralju :D i to vise puta prilicno sam siguran da je to glupa tema, mada mozda je to i do glupana koji ne razumeju genijalan humor sta ces

15. Brate ne moze da neka stvar bude smesna meni od 17 godina, tebi od 30 i kosmopoliti od 55. Ukusi se razlikuju.

16. e ovo što armin reče, većina odluči

17. Namćori.

Uglavnom ima nas više koji smo za debilne teme. Tj i ja bih banovao posle 10 bas glupih tema na 5 dana. Ali neke humoristicne, ne bih ni zakljucavao.

18. Ko se s kim grudva? Ovo jedina aktivna tema, al postaje dosadno.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.