Разноразно питање

1. Pa ima tema koje je kosmopolita zakljucala a ja sam napisao ahhaha.

2. Ovo sa godina ti je tako 2001 fazon
    Da si otvorio ovu temu npr bio bi banovan

3. koga bre ima više, rasni?!

4. Evo sad da otvorim temu PREDLOZI ZA TEME, VELIKI STRUČNJACI KOSMOPOLITA I BOKSER ODLUCUJU

5. Pa logicno da nas nema vise kad je banovano barem 15 autora i ko zna koliko duplih.

6. daj bre, rasni, ne lupaj i nemoj da me nerviraš

7. Kako vi mozete da odlucite sta je glupa tema kad nikada niste otvarali teme?
    EDIT: Jbg u stvari kosmopolita briše postere i reakcije a nema ni jednu svoju.

8. Rasni bolje bi ti bilo da se koncentrišeš na svoju temu sranja sa migrantima koja ispašta jer svoju lucidnost ne kanališeš na prave vrednosti.

9. ja sam za zamimljive/duhovite teme nebitno dal su glupe ili ne...ako nisu ni zanimljive ni duhovite onda su sranje...dobro ima tu i onih korisnih poput neshedebileine tho...

10. Rasni ti si specifičan. Ti si pička mala koja je molila Kazana za odban. Tilmo i Nebitna su za identičnu stvar ko ti što si uradio trajnovani zaboravio si to? Sad se čeka tvoj trajni da pravda bude zadovoljena.

11. Sranje sa imigrantima je tema gde serem cisto da vidim koliko će se ljudi napaliti i do koliko će strana doći.
    Ne volim ih nešto posebno, ali me generalno boli kurac za njih.

12. Rasni to što ti moraš da probaš govno da znaš da je loše ne znači da neko ne ume da proceni kakva je reakcija a da ne proba reakcije ok?

13. Rasni, ima li snijega na Jahorini?

14. Rasni ti si specifičan. Ti si pička mala koja je molila Kazana za odban.

Alo majmune ja mu reči nisam rekao znam da mu je nekoliko ljudi poslalo PVT. Ja sam jedino cimao dzonija kurajbera da nas SVE odbanuje. Zvao sam kaizena na telefon ali se nije javio to veče.
    Molio sam kosmopolitu za odban, jer prakticno ja nisam otvarao duple ( mozda 6,7) i nisam otvorio onu spem temu. A i da jesam to sve radio opet bi molio za odban logicno.

15. Nisam ja banovao nebitnu i thilma. Kad se kaizen vratio ocekivao sam da vrati svima ban. A evo ti kosmopolite pa nju pitaj sta je kaizen napisao na mod forumu tada.

16. Pa jajara si. Ovi su u banu jbg

17. Pa sta sad ja da radim?
    Jel ja mogu da uticem na kaizena? I nisam ja jedini odbanovan, odbanovan je i macak u cizmama.
    Samo sam cimao dzonija i nikoga vise.

18. Zvao sam kaizena na telefon ali se nije javio to veče.

Hohoho. Ima nade za vukajliju.

19. Previše si nisko pao da bih nastavio komunikaciju sa tobom

20. dobio si odban sa pričom da umeš da se ponašaš, to kad si od mene tražio odban sa javiovog duplog... i šta sad? tražiš ban?

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.