што вели џими, и ја мислим да је од нервозе. мени играју ти мањи мишићи понекад (очни капак, или мишић на рамену, руци), и имам утисак да је то услед нервозе или стреса. јебеш га, никад ми није деловало алармантно, игра неко време, и онда престане. смори се, или буде фајронт, па угасе музику, шта знам.
И ја мислим да је то, али чуо сам да као не ваља то да се прича, тако нешто...
Прво ми је било једном онако у два мјесеца затрепери ми, а онда могуће да је после једног инцидента, тј удеса мог брата, после тога ми је око треперило неких 10 дана, мајку му..
Него је фора што се мени чини да се то баш види, а изгледа не види се
Па то, ја сам стално питао ђевојку тако, исто ми то каже, да се не види уопште док се баш не примакне и не загледа.
Али ствар је у томе што је то око па је осјетљиво па нам се чини да то вибрира јако.
што вели џими, и ја мислим да је од нервозе. мени играју ти мањи мишићи понекад (очни капак, или мишић на рамену, руци), и имам утисак да је то услед нервозе или стреса. јебеш га, никад ми није деловало алармантно, игра неко време, и онда престане. смори се, или буде фајронт, па угасе музику, шта знам.
И ја мислим да је то, али чуо сам да као не ваља то да се прича, тако нешто...
Прво ми је било једном онако у два мјесеца затрепери ми, а онда могуће да је после једног инцидента, тј удеса мог брата, после тога ми је око треперило неких 10 дана, мајку му..
Него је фора што се мени чини да се то баш види, а изгледа не види се
E, кад ми се деси, обично питам тог што је присутан да ли се види, и не види се док се не примакну скроз.
Исто, а мени се чини као да ми цела глава мрда и да се види из авиона јебеног.
Па то, ја сам стално питао ђевојку тако, исто ми то каже, да се не види уопште док се баш не примакне и не загледа.
Али ствар је у томе што је то око па је осјетљиво па нам се чини да то вибрира јако.
el zna neko neki sajt za apload klipova (a da nije ju tjub) da vam pokazem nesto?
Sedplas, Fejsbuk.
http://tinypic.com/player.php?v=161dycj&s=5
eve ga, valjda valja.
i tako 2 godine.
eni doktorz in d bilding?
edit:
kurac valja
fali li još kome ona gornja pretraga?
Meni sve ok jebiga, ne znam šta da ti kažem.
I meni je sve ok. Sigurno ti je nešto zabagovalo.
Kod mene fali. :( Ne mogu normalno da se prikažu ni komentari na posterima.
Стићко, одмах да си је бановао јер нам квари шегу и пошалицу!
Фали и код мене. Можда је до мозиле, то заборавих да пријавим
Ja koristim Chrome. Nači nije do mozile, nego ćaća nešto šteluje.
prc već sam video na drugoj temi ;)
Ubuntu, mozila. Pretraga fali.
Виндовс експлорер 5, исти проблем.
Pretraga je od danas opcija za ktitore, kaže čovek ovde:
http://vukajlija.com/forum/teme/32960-sve-baguje?strana=9#post_1751438