Spavalice, uzmi dva andola, ispruži ruku ispred sebe i lagano vrti u krug u ramenu (kao ona vežba vetrenjača, samo polako). Drugom rukom sve vreme pritišći povređeno rame. Trebalo bi da time istegneš taj nagnječeni mišić. Inače, ova crvena mast je dobra, ali nema šanse sama da je namažeš dobro, ako me razumeš...
Треба ми неки доктор.
Овако, већ доста времена осетим неке контракције у мишићу у руци. Не знам како да опишем, али мишић се сам цима и то ме јако нервира, а помало ме и плаши. Пошто се не разумем у медицину, ево слике http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/fa/Gray812and814.svg/512px-Gray812and814.svg.png иначе, мишић се обично цима ту у пределу Ц5-6 и овог браон изнад (десна слика руке).
Па волео бих ако неко зна да ми одговори о чему се ту ради.
Хахаха, можда би требало.
Ма нешто се плашим лекара, па бих да добијем неки савет овако, у крајњем случају бих се обратио лекару. И ја верујем да није ништа озбиљно, али ме нервира. Некад је мирна, а некад почне мишић да цима па ми смета. Не осећа се никакав бол, ништа, само се почне трести мишић, неко ми је рекао да је то неки рефлекс, мада не знам...
Onda ti je rešen problem - patiš od iscrpljenosti, ovo ti je prva manifestacija. Ubaci malo čistih proteina i ugljenih hidrata (pirinač, krompir, piletina, junetina) i proći će...
Ма нешто се плашим лекара, па бих да добијем неки савет овако, у крајњем случају бих се обратио лекару.
Зајеби ово, ја тако нисам хтео доста дуго да се обратим лекару, исто из страха и онда на крају морао д'идем на 3 операције у року од месец дана. Додуше, 2 су биле смешне, а једна мало озбиљнија. Пичи, не питај ништа, одма' код лекара!!
hladan.krompir
Треба ми неки доктор.
Овако, већ доста времена осетим неке контракције у мишићу у руци. Не знам како да опишем, али мишић се сам цима и то ме јако нервира, а помало ме и плаши. Пошто се не разумем у медицину, ево слике
ja imam slican "problem", samo sto je na misicima lista (obje noge) i sto se desava non stop, otprilike dvije godine vec. imam osjecaj da ce neki vanzemaljci da mi se izlegu iz listova koliko je to zivahno.... nerviralo je prvih 2-3 mjeseca bat den aj tuk di erou in d ni....
Него што зашто онај мишић у оку игра, то никад нећу знат' :)
Дешава се мени то. Капак онако крене да ми игра, као да га нешто вуче ка споља. Примети сам да ми се то дешава у данима кад сам нервозан, рецимо кад спремам испит и тако то.
Е и моју мајку боле, намазала ту зелену маст што је Веснам поставила. Смрди у пм, али ваљда помаже, штазнам.
A ne smrdi.Mene miriše na mentu.
Spavalice, uzmi dva andola, ispruži ruku ispred sebe i lagano vrti u krug u ramenu (kao ona vežba vetrenjača, samo polako). Drugom rukom sve vreme pritišći povređeno rame. Trebalo bi da time istegneš taj nagnječeni mišić. Inače, ova crvena mast je dobra, ali nema šanse sama da je namažeš dobro, ako me razumeš...
Eto,Bruce,kad si već tu... :)
Brus, bas si drug, hvala :) nacice se valjda neki dJentlmen . :)
Dechko nyan mačka objašnjava na više nivoa.
Inače:
http://lmgtfy.com/?q=Arrow+in+the+knee+knowyourmeme
Je l' tol'ko teško guglati?
Žao mi je, imam već jednu što čeka na red za istu povredu... odatle i znam za "lek" :)
Не, ако мене питаш. :) Ал ко мене пита :(
Треба ми неки доктор.
Овако, већ доста времена осетим неке контракције у мишићу у руци. Не знам како да опишем, али мишић се сам цима и то ме јако нервира, а помало ме и плаши. Пошто се не разумем у медицину, ево слике http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/fa/Gray812and814.svg/512px-Gray812and814.svg.png
иначе, мишић се обично цима ту у пределу Ц5-6 и овог браон изнад (десна слика руке).
Па волео бих ако неко зна да ми одговори о чему се ту ради.
krompir, možda treba da promeniš ruku?
Šalim se, takve reakcije obično nisu alarmantne, ali u svakom slučaju je bolje da se obratiš živom lekaru nego nekom virtuelnom.
Хахаха, можда би требало.
Ма нешто се плашим лекара, па бих да добијем неки савет овако, у крајњем случају бих се обратио лекару. И ја верујем да није ништа озбиљно, али ме нервира. Некад је мирна, а некад почне мишић да цима па ми смета. Не осећа се никакав бол, ништа, само се почне трести мишић, неко ми је рекао да је то неки рефлекс, мада не знам...
Probaj šumeći magnezijum jednu dnevno, ako si malo više pio ovih dana onda je čest problem nedostatak magnezijuma.
Хвала, пробаћу. Богами, нисам био има сигурно месец дана, али сам зато много слабије јео због неких обавеза.
Onda ti je rešen problem - patiš od iscrpljenosti, ovo ti je prva manifestacija. Ubaci malo čistih proteina i ugljenih hidrata (pirinač, krompir, piletina, junetina) i proći će...
Jebeno mnogo me bole oci kada pogledam pod vecim uglom u stranu, gore ili dole.
Zna li neko zasto?
Зајеби ово, ја тако нисам хтео доста дуго да се обратим лекару, исто из страха и онда на крају морао д'идем на 3 операције у року од месец дана. Додуше, 2 су биле смешне, а једна мало озбиљнија. Пичи, не питај ништа, одма' код лекара!!
Треба ми неки доктор.
Овако, већ доста времена осетим неке контракције у мишићу у руци. Не знам како да опишем, али мишић се сам цима и то ме јако нервира, а помало ме и плаши. Пошто се не разумем у медицину, ево слике
ja imam slican "problem", samo sto je na misicima lista (obje noge) i sto se desava non stop, otprilike dvije godine vec. imam osjecaj da ce neki vanzemaljci da mi se izlegu iz listova koliko je to zivahno.... nerviralo je prvih 2-3 mjeseca bat den aj tuk di erou in d ni....
Кромпиру, ништа страшно, деси се и мени понекад, тачније прије 15 дана ми се десило, цијели дан ми је играо тај неки мишић ту :)
Него што зашто онај мишић у оку игра, то никад нећу знат' :)
Ти играш кад чујеш добру музику. Можда је и око чуло нешто добро :)
Дешава се мени то. Капак онако крене да ми игра, као да га нешто вуче ка споља. Примети сам да ми се то дешава у данима кад сам нервозан, рецимо кад спремам испит и тако то.