Разноразно питање

1. 2 najjace glave na forumu potvrdile da je sranje drzavni posao mislim da tu mozemo stati

Prosecna srbenda- tisina tamo, zalepicu ti jednu vrucu

Blek stig- nema komedija da valjaju godinama pokusavam, najskorije horrible bosses 2 govnurda, ako bas zelis komediju gledaj serije, kratke doze osmijeha u dugom vremenskom periodu

2. Brte Armine, znam ja da s tobom treba polako, ali si poceo opasno hejtati po forumu...

3. A meni se ne cini bas toliko, al ko zna jesam dosta nervozan u poslednje vreme

4. Армине, друже, погледај клип, можда ти каже нешто више о теби.
    https://youtu.be/GyL6FUV1uR4

5. Pre 5 godina bio sam zarobljen u jednoj vijetnamskoj džungli zbog neke kradje, nebitno...ponudili su me da odgledam epizodu državnog posla ili će mi odseći nokte na nogama trajno. Evo peta je godina već, a moje noge još uvek nisu videle grickalicu...

6. kolko je ovo glupo u stvari hahaha

7. Kolko mi žao za đokovića, majmun. :(

8. Armine oćeš da te vratim u anonimuse u srednju bosnu odakle sam te izvukao jeli?

9. Hahahha ok izvinjavam se necu vise cika boho

10. Ljuti autoriteti neki ovde na Forumu, moram gibat...

11. Ne moraš ako nam dovedeš neke operske pevačice da nam poizdodiruju jaja XD
    Nemoj biti bukvalista kad ne znaš za ovu relaciju. Budi jajara ko i do sad, s tim kao da si se rodio.
    Ajd sad idi napiši defku kako te Boh vređa na forumu hahaha

12. Inače Profu je žena operska pevaljka haha

13. Sam je rekao to nije privatna info ok

14. el interesuje nekog da podijelim sa vama kako preko mobitela gledat sporta

15. stota jebena utakmica sto nestizem da ispratim kakvo razocaravajuce popodne. na jebenom ekranu 8x3 cm da gledam sa 16% zaliha struje nece moci isuse

16. Srbendo ti bi bio sjajan kao moj bot

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.