Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Povodom onog retarda od danas
https://en.wikipedia.org/wiki/Number_of_guns_per_capita_by_country
Nesto mi ne izgleda realno ovo,bar ja nema uvid da smo ovoliko naoruzani.
Svaka kuca da al 3 od,4 osobe teze malo, mada opet...
Arm, jel znaš koliko ljudi ćuti o tome šta imaju ukući? Srbi smo, nismo ljudi ;-)
Ne vidim da je ovo tacno. Pogotovo ako gledamo ostale. Libija 5 puta manje oruzja od nas? Tamo deca igraju pikado sa uzijima i skorpionima, nemoj da se zajebavamo.
To su im garant Srbi prodali, jer vjerujem u priče iz filmova da smo šverceri najgori :-)
Kako nabaviti karte za narkomanski festival? Našao sam sto jebenih kompleta sa sve Budvom, hoću dnevne.
Prvo nabavi drogu, pa se onda raspituj.
to je barem lako
Možda bismo dobacili do pola od tog broja oružja ako računamo džeferdare što pamte Karađorđa, vidite da je izvor neki sajt gde su se informisali putem Omegle-a
Kako da ukinem ove diskriminacije po internetu i da pristupim npr. američkoj Netflix bazi? Jer za jebenu BiH imam samo nešto. Ono, i to je poprilično ali hoću da gledam Danger 5 a nema ga za Bosnu.
Bolje Danger 5 imamo od vas u Bosni
zašto ne skineš sa torenta?
MA JA KAŽEM BRATE DA JE UZETI SPISAK TIH ZEMALJA ŠTO NEMAJU ORUŽJA I IĆI REDOM I NAPADATI OSVAJATI KRV TELEVIZORI PRAVOSLAVLJE SRBSKI ČASTOVI AAAA CAR LAZAR
U BOJJJJJ
јел важи сада обука за возачки која је завршена 2009.?
Verovatno važi. Ali ako si položio testove to ne važi. Samo god dana važi.
до јајета... јел има везе то што је обука била по старом? дал мора нешто додатно да се учи/полаже?
Jok. I moja žena polagala po starom, položila i testove. Baš sam skoro pitao jednog saobraćajca. Moraće ponovo testove da polaže pošto je prošlo više od godinu dana, a obuka se računa regularno.
A prva pomoc?To nije bilo po starom,po novom mora i to..
zašto ne skineš sa torenta?
Zato što vjerovatno nemam prostora na kartici da se skida to sad sve.
Ja sam bio instalirao neku ekstenziju, Zenmate I onda sam imao opcije da "budem" Rumun, Amer i Rus valjda, za neke druge države je valjda morao premijum nalog. E, sad, ja sam to skinuo zbog nekih strim linkova za vlc, koji rade samo za Amere i nisu mi opet šljakali ti linkovi kad kliknem da sam kao iz Amerike. Plus, tad nije htelo Vukajliju da mi učita uopšte... Ali šta znam, možda tebi bude radilo posao lol. A možeš i da guglaš koje još alternative postoje.