Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
kakva je lisica ovaj aleksandar kilogram, ide okolo, pamti postove i samo gleda kada će da ih iskoristi protiv tebe :D ;=)
thilmo, ne znam stvarno, siguran sam da nema neke drastične razlike u ceni između pvc i domaćeg drvenog prozora
ako proceniš da ne postoji majstor koji će za cenu jednog dobrog industrijskog pvc prozora da napravi dobar drveni prozor, onda uzmeš pvc
al ja sam sad ubeđen da postoji dovoljan broj majstora koji će napraviti dobar drveni za te pare, pa pvc otpada
Ja imam jedan krovni prozor, drveni, koji je došao uz stan. Nikad gori prozor. Posto sam menjao druge prozore, taj je zaliven silikonom dok nije dosao na red.
Znaci zena sa sela, auto it nemacke i kvalitetan krovni prozor. Xd
kakva je lisica ovaj aleksandar kilogram, ide okolo, pamti postove i samo gleda kada će da ih iskoristi protiv tebe :D ;=)
Rađ, pa tome Vukajlija i služi ;-)
Inače, drveni prozor > PVC prozor
ljudi su shvatili da su drveni prozori bolji od pvc-a, pvc su estetkiji. zato se sada rade drveno-aluminijumski(nisu isto sto i aluminijumsko-drveni) gde je prozor drveni a spoljna navlaka aluminijumska, to je trenutno najbolja vrsta prozora. nema na cemu
a tilmo je solidan debil, aj sto se ne razume u prozore, automobile, fudbal i kosarku ali sto ide naokolo i sere o navedenom to ne kapiram
Ni to mi ne smeta, al' što izmišlja događaje i priče i sere da bi bio interesantniji i da bi ga prihvatili, e to...
Uostalom, koga boli kurac, neka.
Krovni prozori samo Velux. Oni i jesu spolja aluminijum iznutra drvo, ja imam tri ugradili smo ja i Pok. Cale pre dvadeset godina i mrdnuli nisu. Sve ostale krovne koji sam gledao nisu valjali. A ako hoces da prodjes jeftinije, nadji neki preko oglasa, kupljen a neugradjen, tako smo mi onda kupili od nekog lika u Lazarevcu, sredjivao sprat cerki, kupio prozore, nije stigo da zavrsi, cerka se udala, prozori ostali=upola cene. Uvek toga ima. A ugradis sam, to je pickin dim.
Jel zna neko posto su prozori u Lazarevcu?
Samo
Moja kuca je
Bez krova
Prokleta
Bice
Oooo, oooo
Ako boga ima
U paklu goreces
пвц прозори су тако снс авериџ срање, мука ми кад видим
још ако је на Г
jesi ti normalan
koji će ti kurac krovni prozori
goriš na suncu
te što imaš slobodno zaseni i bole te kurac
kakvo kurac sunce
pratim oglase već dva meseca i plačem, da mi treba prozor 10cm širi, dosad bismo kupili deset komada za smešne pare, pa preprodavali
nego sad došo zadnji momenat, mora da se ugradi u sledećih desetak dana da se soba ubaci u upotrebu, a fali jedno dvesta evra da se to izvede kako treba
al ništa, il da se napravi još dvesta evra il da se ugradi samo jedan veluks za početak
voleo sam mnogo zena sa krovnim prozorima sto im je ostavio muz mrtvi :D
KAKO DA SE REŠIM NETFLIKSOFIX REKLAMA SA JUTJUB VIDEA?
POMAGAJTE KIPI MI JAKO KURAC
Mali razmak izmedju greda? Ovi koje mozes da nadjes su presiroki? Pa znas sta bre, ako je tako (a jeste), rasiri grede samo na tom mestu gde ide prozor. Uzmes parce grede 250 podelis na pola, vezes sa po dva zavojna vretena i maticama sa spoljne strane postojecih greda a njih iseces na 115 (ili koliko ti vec treba) i tu ubacis prozor fes. Vratis stafne za crep (krovne letve) gde su bile i cao. Cela operacija (ako nemas parce grede) 2000 din. Ako imas 350 din.
Reinstaliraj vindovs papčino.
I probaj da klikćeš na NO kada ti iskaču raznorazne ponude da si zaradio milion funti na random treš veb stranici. I probaj da aninstaliraš x govana koje si pokupio kliktajući razne reklame za povećanje kurca.
m @ j m u n e
@
j
m
u
n
e
od toplote, do toplote
pa do hladne vooode
idiote koristim ubuntu linux
tvoja mama puši svinjama