Разноразно питање

1. opet će da plaču ovi da ih smaram s istorijom, al ajd

bugari su nastali na način tipičan za veliku seobu naroda. ratnička relativno malobrojna družina je pokorila relativno mnogobrojnu grupu "domorodačkog" stanovništva. malobrojni su se kulturno i fizički utopili u mnogobrojne i eto ti današnjih bugara. sloveni jesu jer govore slovenskim jezikom.

2. šta bre meni ozbiljno bilo zanimljivo dok je car odgovrao na istorijska pitanja... još kad bi meni odgovorio tamo na temi istorija

3. Dukka ja predlažem da ti te karte daš meni. Za koji je to dan, ene, pazi slučajnosti, baš mi odgovara.

Tebi dam karte, a njih vodim u Guču aukurac

4. šta ti nisam odgovorio bre

5. Nema sta, pitanje iz struke :D

6. e a bio sam pijan kad sam pito al nešto mi palo na pamet

7. Brt boli te kurac da l će da se skupi 5 pajdomana i da nekog razvlače po ulici ili ne telesne povrede su telesne povrede

8. care iznesi neke podatke o mom uzoru iz detinjstva enrikeu dandolu i njegovom sinu renijeu

9. neam ništa posebno o njima

10. Krovni prozori, da li gledati išta sem Veluksa? Kune nam se čovek u jednog beogradskog majstora, prozor 118x68, 200 evra po komadu sa sve opšivkom, ugradnjom i garancijom šest godina.

11. Ako se kune..to je to.

12. Sad sam zvao za neke prozore i javio mi se na telefon baja sa najkilavijim glasom na planeti. Pa da je dao cenu pedeset evra, ne bih kupio od njega. Kolko ljudi ne umeju da prodaju sebe, to blesavo, pa bog.

13. Pa ne kune se majstor, nego čovek koga znamo i kome je taj majstor radio poso.

14. Brate odro te je, to ne vredi više od 7e. Xd

15. ne, ne, prvo on meni to da ugradi i da mu platim, pa ću onda da dođem ovde da pitam jel me odro XD

16. Imaš ti para za bacanje, nek te deru. Xd

A što ne staviš pvc prozor. Koja je njima cena.

17. Napiši i da si našao povoljnu kuću pa si hteo da je malo urediš i preprodaš, pa si rešio da uradiš krovne prozore. xD

18. Kao ti nalog na vuki xd

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.