Разноразно питање

  1. Pda, samo kažeš ponudite one momke šta će da popiju i pišite na moj račun. Znaće oni od koga je. Gdje da samo njemu šalješ, lol.

  2. Pravilno se kaže: Odnesi flašu vinjaka onoj četvorici gospode u ćošku, reci da je od mene, a ne: Odnesi flašu vinjaka onom tamo ćelavom, pa neka je on razdeli međ njima. Pa valjda će saobraćajac da ukapira, vešti su oni u primanju mita, poklona i toga.

  3. Ma hteo sam svima da pustim, al njega da pozdravim bez da dolazim do stola, da ga ne pitaju kolege sto castim. A i da mu se ušlihtam na finjaka.

    Al nebitno je to, poenta je bila postoji li prikladnija reč od ćelav.

  4. Ono, za debelog kažeš krupniji gospodin, za ćoravog da je dečko sa naočarama. Metalika, lik sa dugom kosom.

    A ovi ćelavi su samo ćelče izgleda.

  5. Јери истина да је СтрајаКГ - najpopularniji autor u istoriji humorističkog sajta vukajlija.com?

  6. Nije. Sime Srbin je!

  7. Zna li neko, pajsad, zna li neko, igricu matoru mislim da je bila na CD-u 155 igara, ne kvltnom 256 nego 155. Ti kao plavi igrač naseljavaš se na novu planetu mapa je crna osim oko tvojih jedinica, teren je crven, gradiš elektranu, druga postrojenja, kasarnu i iz nje skaute, vozila, istražuješ okolinu, harvestuješ neka govna tamnije crvene boje nekim vozilom, negde na četvrtom nivou se pojavljuju drugi AI igrči koji rade isto, treba da ih sjebeš.
    CD ne mogu da nađem nigde, kopao sam, kopao sam jako. Tuče nostalgija, pomagajte.

  8. Ja bi rekao da je to strategija

  9. Neje, neka zesca buducnost, jednostavnije od red alerta

  10. brate, znam na šta misliš, imao sam to na ce-deu, al nema sile da se setim kako se zove

  11. Jeste sanitarni, to je to Dune

  12. Preporucite neku agenciju za letovanje u grckoj, prednost avio prevoz

  13. контики тревл

  14. Prednost razvedene.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.