U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Иначе, какав је поступак ако се покрене неки спор против Вукајлије јер неки аутор постави приватну слику или тако нешто?
Је л' се гони власник Вукајлије, или аутор или како функционише то?
Autor, jer je psristupanjem sajtu prihvatio uslove korištenja i tu se Vukajlija kao takva ograđuje od svih njegovih mogućih djela i akcija na sajtu. Tako nešto. :) A posteri sa tuđim slikama i definicije u kojima se pominju osobe imenom i prezimenom, umjetničkim imenom itd.,, uvredljive konotacije, mogu i najvjerovatnije će biti obrisani i autor sankcionisan. I neka će, ako mene pitaš.
Аха, значи Вукајлија нема ништа с тим, осим обавезу да уклони неадекватан садржај. Чисто ме занима шта се дешава са тима који стављају приватне слике и глупирају се.
Мени се десило да је друг ставио презиме моје, мислим, коме то треба, али ипак је то приватна ствар.
Нисам баш сигуран ту. Када сам питао зашто је обрисана дефка "Аца Илић - бркати говнар" чак и са гробља, добио сам одговор (чини ми се од Стићка) да Аца Илић може да их тужи... А ти они, то би требало да је цео тим, или макар газда.
Не разумем се баш у права, али мислим да је закон исти за познате људи и за оне обичне, непознате.
Што значи да ви нисте у праву, или пак ја нисам лепо разумео Стефија, или ме је Стефи зајебао па сте ви у праву (немој Стићко сад да издаш).
a šta znači onaj znak za štikliranje pored definicije?
a šta znači onaj znak za štikliranje pored definicije?
da je ista odabrana :)
To je da se odabere definicija, samo što mogu samo modovi, ako je plavo, znači da je odabrana.
aaa...e hvala.ja upravo isprobala i htedoh da pitam što ne radi:) inteligentna..;)
Есте провалили да је за тачно годину дана Мајански смак света?
Хаварија. Једва чекам думремо у воду и блато.
И ја сам се радовао томе, онда ме погодила стрела.
I was excited too, but then I took an arrow to the knee.
Mogli bi i na moju neku to da udare. :)
Морам, просто морам, кад си већ питао... Хаха, Анкоро, знамо, ја сам рођена на тај гадан дан. Најкраћег дана, пред поноћ, весник сам зиме, јада и беде од снега. икс де
Сморена, вау, и теби ће бити рођендан за смак света....
Tu quoque Brute, fili mi? :)
AH! :D
Samo ti ahiraj, al' on meni ne odgovori na pitanje. :)
Сморена срећа па овај гоогле транслате ми није превео "Ви Бруте, сине мој?" али сконтао сам шта си хтела рећи... Да, само што ће мени пунолетство бити за смак света...
имам једно питање. чини ми се да параноишем, ал' јебига... који је модератор одабрао последња четири постера? да није приликом одабира шет'о по мојим омиљеним, или сам ја спреман за психијатра? :Д
Možda sam preleteo. :)))