Разноразно питање

1. Па да ли си ти нормалан?!?

Шта си заборавио ?

2. Ima li ko pesmu "East dry river" od Edi Granta? Torrent nema, na internetu ili je blokiran video u našoj zemlji ili moraš da je kupiš.

3. Ајде што си му име написао малим почетним словом, али још и да се питаш овако нешто... Цокулићу, освести се, човече!!!

4. Vučica21™
    Ima li ko pesmu "East dry river" od Edi Granta?

Кажи само како му се тачно пишу име и презиме, да пробам преко мојих извора :)
    Већ сам нашао нешто.

5. БРАТ ШВАРЦИ ЗАТРУДНИ !

6. И не само то. Још је гомила његових подухвата. Едукујте се мало
    http://www.facebook.com/groups/215856408432012/

7. Већ сам нашао нешто.

Daj.

8. Чек Вучице, ово што сам нашао тражи онај глупи лајсенс да би се пустило, то неамо. Тако да покушавам још једну опцију, саћу ти јавим на ПВТ.

9. еее људи, јел зна неко шта значи ако ме боли лева брадавица на додир и имам неки малу лоптицу у њој, иначе сам мушко тако да рак дојке није :)

10. Еее нашао сам малопре шта ми се дешва... Чристино хвала, али немам рак... Та грудвица је због пораста тестостерона, мада не знам шта је то ал ајд..

11. Čule, ako imaš između, šta znam, 13 i 18 godina, nije ništa strašno, čak je i normalno. Mene su bolele bradaje par meseci u sedmom-osmom osnovne, a znam za još par drugara da su imali isti problem. A možeš i kod lekara da odeš, da mu kažeš - Doktore, boli me sisa. Nek ti objasni.

12. иначе сам мушко тако да рак дојке није

Otkud ti to da muško ne može da dobije rak dojke?

13. Pročitao sam sexality vol2 sa sve komentarima i mogu samo da kažem da je to nešto najbolje što mi se desilo u poslednje 2 nedelje!

14. Da li postoje žene koje imaju jako perverzan glas a da su u stvari aseksualne prirode?

15. Rešio ja da listam svoje definicije iz dosade i primetim da su mi prve poslednje četiri, koje su bile bez negativne ocene sve do pre nedelju-dve sad imaju po 3-4 komada. Ono, koji kurac tera ljude da mi čitaju 4 defke i ocene ih negativno?

16. Kolko hrane i pića može da stane u ljudsko tijelo? I kakve posljedice to imalo po ljudsko tijelo?

17. Kolko hrane i pića može da stane u ljudsko tijelo? I kakve posljedice to imalo po ljudsko tijelo?

Isto onoliko koliko ljudsko telo može da posere i izpiša :)

Posledice... povećana potrošnja toalet papira.

18. Cifre me interesuju Dule. :)

19. Мене је занимало колико током живот човек избаци отпада из себе...
    Па сигурно можеш натрпати 4-5 килограма хране у себе и боли стомак вероватно. Или те груне масноћа или тако нешто. Или одеш на испирање ако је могуће.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.