Šta znači ovaj znak sad? http://www.djlori.com/index-slices/index_01.png Kolko je meni poznato, izmislili su ga metalci i to je metalski pozdrav, sad ga skoro svuđe gledam, Mile Kitić ga koristi, ova sa slike (didžejka je) itd....
Aha, u redu, kul, sad mi druga stvar još više nije jasna: ZAŠTO TAJ ZNAK POKAZUJU LJUDI KOJI UGLAVNOM VJERUJU U BOGA? Mislim, koja je poenta, vjernik si i pokazao si to, sad si faca, a ustvari si jedan običan kurac koji misli da će pokazivanjem rogova neko pomislit da je on kul i to. Savjet za te ljude: sledeći put kad bi da napravite đavolje rogove, radite to u svojoj guzici, uzmete malo vazelina i frc frc frc uđe ruka u pakšu. Usrani ignoranti.
Prđenje ispod jorgana zagrijeva - mit ili zabluda?
Ja bi rek'o da kad opališ onaj mokri,masni, ne može da ti ostane ladno.
imaju li vestice menstruaciju?
Kostiću, što si mi obrisao najgenijalniji poster u univerzumu, jebala te Lulabaj posred pičke!?
One su stalno u PMS-u... tako da verovatno imaju :)
Šta bi sa Frenkijem? Zašto više nije mod?
Ни Блек више није... Шта се дешава?
Газда јеси ли им бар отпремнину дао?
Ljudovi, ima li ko viška pozivnicu ili beta key za Dotu 2?
A što je ovo... Ko su ovi što ocenjuju sliku na ne poster?
Jel zna neko nekog kome trebaju karte za maskenbal u KST-u sad u subotu, kupio sam dve, i onda dobio za dz,pa bih sada da prodam ovo sto imam viska?
Dropbox!
Zna li mi ko šta reći o tome? Da nije kakav spyware u pitanju, nešto mi tu sumnjivo?
Šta znači ovaj znak sad? http://www.djlori.com/index-slices/index_01.png Kolko je meni poznato, izmislili su ga metalci i to je metalski pozdrav, sad ga skoro svuđe gledam, Mile Kitić ga koristi, ova sa slike (didžejka je) itd....
To su djavolji rogovi koje je smislila jedna Meksicka banda ne mogu im se setiti sad imena. Vremenom kao sto vidis evoluiralo u raznim pravcima
Aha, u redu, kul, sad mi druga stvar još više nije jasna: ZAŠTO TAJ ZNAK POKAZUJU LJUDI KOJI UGLAVNOM VJERUJU U BOGA? Mislim, koja je poenta, vjernik si i pokazao si to, sad si faca, a ustvari si jedan običan kurac koji misli da će pokazivanjem rogova neko pomislit da je on kul i to. Savjet za te ljude: sledeći put kad bi da napravite đavolje rogove, radite to u svojoj guzici, uzmete malo vazelina i frc frc frc uđe ruka u pakšu. Usrani ignoranti.
Brate nemoj da se uzrujavas zbog neznalica, ima ih previse da bi to sebi mogao da dozvolis.
Probao sam da razmišljam o razlozima za takvo ponašanje, ali mi je mozak odgovorio "Samo preko mojih drogiranih sivih ćelija.".
KST-u sad u subotu, kupio sam dve, i onda dobio za dz,pa
bih sada da prodam ovo sto imam viska?
Ne znam ovako, mada mogu da se raspitam. Gde si dobio dve, na pešačkom reliju ili na KST-ovom kvizu, pošto kapiram da je to jedini način. :D
Koliko tražiš za karte?
E ovim si me lepo nasmejao, a sad zakljucak iz svega ovoga je da bih je jebo.
http://3.bp.blogspot.com/-HLZKEiT0Gpc/TvN-viUTi0I/AAAAAAAANRA/mOyw6zd_6Lk/s1600/If%2BA%2BPoison%2BIs%2BOut%2BOf%2BDate%2B-%2BIs%2BIt%2BMore%2BPoisonous%2BOr%2BLess%2BPoisonous.jpg