jebeni debil, uzmem da očistim frižider jutros, nisam bio mesec i po u bgu, nahvatalo se leda ne daj bože. i idiot uzmem šrafciger i čekić da ubrzam malo, smače mi se ono sranje i pogodim direktno onu freonsku instalaciju. i iscuri mi gas. je l zna neko koliko košta da mi majstor zavari to gde sam probio i da se napuni gasom? kontam da je skupo sve mu jebem
ne znam koliko ce te izaci varenje,al punjenje mislim da zavisi od toga sta uzimas.ima i tu vise opcija.ne mogu da tvrdim,al drugar radio u nekom restoranu,pa im majstor nesto frizider popravljao i punio gasom.uzeli su neki srednji,bilo oko 30-40 evra.
al ne mogu tacno bas da se setim.pricao mi je,al kroz maglu ti nesto trabunjam.nazovi neki servis i pitaj.najbolje ta fora.
kako sam se iznervirao... nije mi na pamet palo da ću da ga sjebem. i sad treba da dajem 50e za popravku frižidera koji i ne vredi toliko, plus nije moj
Punjenje freonom nije bez 20e. E sad, kako zakrpiti i kod koga, to je pitanje, šta se više isplati evo ne znam. Nije da mi pada na pamet da otapam frižider šarafcinglom jebenom.
naravno izabrao bih gluvoću. Evo npr lista stvari koje gluv čovek može a slep ne:
igranje pesa
blejanje na vukajliji
gledanje u sise i dupeta
vožnja auta
čitanje
korišćenje mobilnog
trčanje
pišanje u wc šolju a ne pored
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Nema dana bez ocinjeg vida
šopen je sranje, žena istog momenta
Radije bi bio gluv... Ionako pola dana provedem aa slušalicama u usima... Kao gluv za okolinu, dok me ne spiči auto negdje...
Pajo shta volis da slusas najvise?
jebeni debil, uzmem da očistim frižider jutros, nisam bio mesec i po u bgu, nahvatalo se leda ne daj bože. i idiot uzmem šrafciger i čekić da ubrzam malo, smače mi se ono sranje i pogodim direktno onu freonsku instalaciju. i iscuri mi gas. je l zna neko koliko košta da mi majstor zavari to gde sam probio i da se napuni gasom? kontam da je skupo sve mu jebem
ne znam koliko ce te izaci varenje,al punjenje mislim da zavisi od toga sta uzimas.ima i tu vise opcija.ne mogu da tvrdim,al drugar radio u nekom restoranu,pa im majstor nesto frizider popravljao i punio gasom.uzeli su neki srednji,bilo oko 30-40 evra.
al ne mogu tacno bas da se setim.pricao mi je,al kroz maglu ti nesto trabunjam.nazovi neki servis i pitaj.najbolje ta fora.
Чекај, шта си тачно погодио? Да ниси сјебо ону сонду што иде у ледару?
stari je frižider, sad ću da ti slikam pa da okačim. pogodio sam onaj kanalić gde cirkuliše gas, šta li već radi
https://s21.postimg.io/k81wy6gkn/20160908_145328.jpg
evo ova rupa na ivici
ako je puno kinte opravka bolje da uzmes neki polovnjak.ne znam odakle si,al ima gomila nekih prodavnica koje valjaju polovnjake iz nemacke.
Aaaa, e jbg, ponadao sam se da si sjebo sondu, koja isto ume da šišne malo, ali koja je jeftina.
kako sam se iznervirao... nije mi na pamet palo da ću da ga sjebem. i sad treba da dajem 50e za popravku frižidera koji i ne vredi toliko, plus nije moj
Lololo sine, ti si na Vukajliji. Ovde je 90% ženu iskusilo samo na netu. A i više bi kao slepi imali šanse da jebu nego vako.
Uostalom, ako si rođen ćorav, ostala čula ti se pojačavaju, kapiram da bi drkanje moglo da bude prava avantura kada si osetljiviji na dodir. lolololo
http://vukajlija.com/forum/teme/20334-raznorazno-pitanje?strana=3284#post_3580549
Hahaha, ovako je isto Marko uradio pre sećam se.
Punjenje freonom nije bez 20e. E sad, kako zakrpiti i kod koga, to je pitanje, šta se više isplati evo ne znam. Nije da mi pada na pamet da otapam frižider šarafcinglom jebenom.
на крају нисам ни платио ништа
Zato što si pobegao od babe kod koje si stanovao.
naravno izabrao bih gluvoću. Evo npr lista stvari koje gluv čovek može a slep ne:
igranje pesa
blejanje na vukajliji
gledanje u sise i dupeta
vožnja auta
čitanje
korišćenje mobilnog
trčanje
pišanje u wc šolju a ne pored
Pored tolikog wc-a, što moramo pišati baš u šolju? Očigledan primjer da su taj bonton izmislili masoni, zapad, židovi i licimuri.
Da li vas kafa stvarno "probudi" ili je pijete iz navike, uzitka sta vec ?
Budi. I prestaje glava od nje. I sprečava da krene da boli.