U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Budi kratki espreso, s tim što nekad kontam da mi srce krene da šiba samo tako. Ona iz kesice NES je govno, turska je dobra ako je pola šolje jebene talog, a najbolje budi kad se hladnom vodom umiješ, i poliješ po vratu, nema šanse da ti se spava.
pitam jer mene ne radi, bar mislim da me ne radi, turska nikako ko voda jebena, kesice govna isto, espreso kad popijem na prazan stomak desavalo mi se par puta da nekako posrcem jebeno, gubim snagu ne znam ni kako da objasnim, to je do pritiska valjda ?
Turska mora da grmi koliko je jaka da radi. Ovo što Dio kaže
Arm pošalji mi drugu sezonu BB da ne bude preko 4,6 gb 1080
Hahaha, turska je ko voda kad je piješ blagu nikakvu, jadnu, skuvaj čemernu da ti govno bude ko ugalj, da vidiš kako šiba tad. Kesice imaju manje nes kafe nego ROSA voda jebena, sve zaslađivači, dodaci za bolji ukus i kurci, ona u teglici je ok NES.
Produženi (lungo se zove, mi ga zovemo produženi s toplim mlekom) je ok, ono za bleju, ništa spec, ali i on prija do jaja, s tim što ne diže iz mrtvih, kratki (ristreto se zove, mi ga zovemo kratki) bije do jaja, s tim što se navikneš ako ga piješ svaki dan, ali malo ređe ako piješ šiba dobro. Ne gubiš snagu sig, osetiš vrv promenu, tj. pojača ti se pritisak, al nije da ćeš da se skršiš od malaksalosti.
Hladan NES nije kafa.
3u1 je kafa koliko je i ono govno sto stec kupuje za 50e kokain xd
Ujutru samo turska jbh i ništa drugo ne može. Ako je ne popijem 2 sata nakon što sam ustao od tog dana mogu da se oprostim, nema leka da postoji koji može da ublaži bol glave.
Produženi bez mleka ide da bi imao efekta
kad si poceo da pijes kafu boh ? da nije to samo navika, tripuje organizam samo ?
Sa 13 kad sam počeo da pušim. Daj torent jebem te ćoravog
evo BB za 7gb jbg to je nerealno dobro za celu sezonu u 1080 ne moze manje
je l ti se svidja serija ? mislim da tek sad krece prava stvar
http://www.seedpeer.eu/details/7108370/Breaking-Bad-S02-Season-2-1080p-BluRay-ReEnc-DeeJayAhmed-%5BLittleFairyRG%5D.html
Onda ćeš se odlično uklopiti u seriju.
http://x.vukajlija.com/var/uploads/avatars/201201/188560/medium_ezgif-m.gif
Pa prošla je bila 4.5????
Da, kreće da vozi sada. održala mi je pažnju nekako ova sezona
mozda ima vise epizoda ne secam se jbg, to je najbolje sto ima, ima i neki ruski 720p za 70gb :D
6 epizoda po sezoni.
Neka, ovaj ću XD
ja pijem crni čaj ujutro kad mogu
Dio prva je imala 7
imala je oči boje vena
boje vena boje dinama
ujee
ujeeijeeej
Uuu kad smo već kod rusa, da vidiš vidiš ruskinju vojvotkinja šije kakva je. Tatiana Petrovna.
Ako je 7, svaka sezona ima 7, mislim da je 6, možda i sedam jebiga.
EDIT: 6, proverio sam na wiki.
druga ima 13 to je to
Tatjana je moja djevojka, reci još jednu u vezi nje i iznabadaću te đonom