Разноразно питање

1. Dio pa neko je ovde lud. Kad sam gledao prvu sezonu istripovao sam se da sam obrisao jednu iz telefona slučajno i proverio mi Proviron kae 7 ima.
    Za drugu Armin kaže 13 a ti 6 o kojoj seriji mi pričamo lolo

2. dio i armine cenim vas kao autore ali ne zna se čija je profilna slika sramnija.

3. kačite tu neke kurčeve glumce i likove iz serija filmova ko da ste šiparice koje čitaju huper

4. ugledajte se na profilne kakvu imamo ja i stevčo(doduše on je zimski pejzaž postavio pošto je njegova profilna sa nadrkanim monitorom loše dočekana)

5. Hahahaha, ne znam, čekaj da vratim u nazad strane.

BB, ja sam mislio PB, i još kačim i gif, i Tatianu Petrovnu i vi ništa, hahaha. BB sam gledao isto, al random je po epizodama, nisu baš ustalili. Znam da je ukupan br. epizoda 62, tj. da je to namerno jer je u periodnom sistemu sa atomskim brojem 62 element koji se koristi za lečenje raka. Samarijum.

6. Axaxaxa tačno sam znao da o nekoj drugoj pričaš

7. vau, kakav kul momenata kreatora serije. Symbolika

8. od samarijuma se pravi lada samara hehe ok povuci cu se sam :(

9. Već sam krenuo da pišem malo duži post gde napušavam Armina kakav mi je to torent dao

10. znate li onu scijenu u sopranovima kada Christopher postaja "made man" i kada uvidi vranu na prozoru. To je namerno ubačeno da ti pokaže da će da zagine za 6 sezona.

11. sad ce i moj malo duzi post, sacekajte

12. pa ne bi me čudilo da je samarijum dobio ime po ruskom gradu Samara, da je tamo otkriven.

13. Gvozdene pičko ne spojluj ok

14. Hahaha, a jbg, sto nekih kuraca u isto vreme, ne znam ni šta radim, malopre sam rukom cimao nešto da uzmem a ne znam šta, i bukvalno cimam ruku i vratim, znaš koliko ret momenat, treba da se naspavam jbg.

15. a znas onu scenu kad poli srusi onog sa drveta i odvali ga bejzbolkom? nema simboliku al je do jaja scena

16. šta, ima čoveka koji dosad nije odgledao The Sopranos? XD

17. najgora scena u ovoj inače sjajnoj seriji, tj jedina onako suluda bar meni vidno odma, je ej džej kad ode sa nožem da ubije džuniora. Mislim ok, usere se i to al jebo mater koliko je nerealno da je uopšte došao tu sa jebenom nožekanjom.

18. To ona serija sa onim debelim proćelavim mafijašem kao? XD

19. Haha, jeste prvo nađen u Rusiji Gvozdene, sad baš ušao da vidim, al kurac, nije zato nazvan nego iz samarskita nekog kurčevog izolovan prvi put, i tako.

20. pa nije toni debeo, čak ne ni pred kraj serije, dobro, tu je već dilema, ali veći deo serije je samo krupan lik masivan, u prvoj sezoni je pogotovu vlaži pička

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.