Разноразно питање

1. hahahh a takva su vremena bila jbg da drzis neku zajebanu sliku, imao sam amon goth-a prvo, pa de niro iz kazina pa ovu i ostala jbg izaslo to iz mode valjda, tad jos nisam odgledao nijedan film hardijev ( osim inceptiona ja msm) i kako to biva ljudi vezuju avatar za nik tj. coveka pa sam i ja poceo satro da se lozim na hardija gde odoh ja sa pricom jbg al eto tako smo poceli hardi i ja da ne ispadne da sam neka glavica koja se lozi :D

2. brt realno je poli najjaci lik u seriji smorio sam se malo kad je presao na drugu stranu ali ono i bilo je za ocekivati

3. gotivim kad svako svoju spiku fura xd

4. Ne zna se ko pije ko plaća

5. ja ne znam o čemu pričaš, osim de nira i Kazina. Kad su u pitanju filmovi i serije Bohor je stanovnik Dorćola za mene.

Nisam nikad gledao ni sekund : brejking beda, žice, zombija onih posranih, ja robot, narkos, tvin piks. GLedao sam sopranove i ofis.

Sa filmovima je još gore

6. ova scena najbolje opisuje polija i meni je ako ne najgotivniji u top3 u seriji, ne bi bez njega bilo isto
    https://www.youtube.com/watch?v=n3d_mqQzsxE

7. Nisam nikad gledao ni sekund : brejking beda, žice, zombija onih posranih, ja robot, narkos, tvin piks. GLedao sam sopranove i ofis.

hahahah ja nisam ni ofis

8. al sam gledao ali mekbil, jel to slicno?

9. haha pogledaj ofis ako smogneš, baš je dobar :)

10. britanski je pravljen tako da hipsteri po netu idu i pričaju kako su bogovi jel gledaju britanski (evropski) a ne američki

11. Dorćol brate Srbija dinamita tona.
    Sopranove sam gledao na 5 tv kanala različitih izmešano sve u periodu od 5 godina. Sramota živa. trebam lepo od početka jbg

12. ps
    al sam gledao ali mekbil, jel to slicno?

To ne računam, pričamo o ovim arminburenskim serijama što saznaš za njih na internetu. Ali Mekbil, Prijatelji, Nestašne godine....velikani serijskog programa

13. Jeste gledali Čari? Ja jesam!

14. ma sad sam uzeo boardwalk empire da gledam, jednu ep dnevno. odgledao sam tri epizode do sada hahaahha

15. drko sam na alisu milano ofkors

16. Britanci su govna. Za filmove sam gornji jbg, pišam po Remetu što se toga tiče serije brt Got sam osgledao jer me privuklo vreme dešavanja serije, sneg, led, šume one volim to i Brejking Bed počeo sada. To je to

17. haha pa realno si pokrio sve sa te 2 serije.. slazem se bolja americka verzija, ja nisam ni zavrsio britansku, ok je al jbg
    parks and recreations ti je ofis samo na malo drugaciji nacin, ali isto zavolis likove, budu ti ko porodica posle 7 sezona, isti fazon ko ofis prva sezona malo epizoda i preguras je dok ne upoznas situaciju, negde od druge polovine 2. sezone vec si u prici i krece uzivanje, isto po 20min epizode pa eto ako ti se bude gledalo nesto

18. taj got necu gledati makar mi pretili vegeterijanstvom

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.