Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
čuo sam to za parks armine, pogledao sam prvih 6 sezona i nisam pregurao al možda dam šansu opet neki put.
ofis - plačeš kad majkl odlazi
EDIT 6 epizoda
got je đubre i knjiga i serija ja sam pročitao svaku knjigu po pet puta i samo sam jedan dan se izvukao i reko marš bre u pičku materinu kakva govna ja čitam
90% vremena ne nose brus sestre, alisa milano tad bila najbolja picka fazon
a bordvolk dere ps, toliko je realno odradjena sa toliko istinitih dogadjaja i likova, ko voli period i krimi nema bolje, prohibicija, pocetak mafije, kapone i lucano kako su poceli i ceo taj fazon, u drugoj sezoni krece prava prica
Coa ne drkaj kurac. Dobar je Got samo ga masa komercijalizuje
Ko ja da kažem e neću da pijem vinjak više posle 15 godine jer ga sad piju hipseri sa ešarpama jer to je kao kul jebem im mater u pičku kariranu
Al onaj demon, Kol... kad se samo setim, jeste bio faca :)
ja ne znam ni o cemu se radi lol al najjace kad vidim skracenice za serije kao ovo got(za to znam jer sam video da bohor kenja pa pitao) al ove neke bb bbf rdm to nemam pojma ni sta su a ne o cemu se radi
e, ja sam dvaput počinjao da gledam ofis, pa bataljivao, baš me čudi da mi nije leglo
jedan autor odavde(odaziva se na arming van buuren) je više puta spominjao u istom kontekstu arrested development, filadelfiju i ofis, a meni su ove prve dve zaista top lakrdijaške serije, pa se dalo naslutiti da će i ofis da mi se svidi
majkl kad je otisao ko brat da mi je umro
ne ne volim e
AXaxaxaxa
Da l da pišem Game of Thrones si lud ti
uvredio si ga ostavljanjem sumnje armine
boh brt ne zelim da gledam i to je to. ko pivo sa limunom jbg vidis loze se ljudi na neki kurac al ne zelis ni da probas
Mada Armin je u godinama kad piše wtpnncs tako da za skraćenice mu ne zameram
bohore što snažno kenjaš, kako bre masa komercijalizuje GOT komercijalizuje ga debeli prasac koji piše o jajima zmajova što ožive u vatri kad mongolskog kana veštica pretvori u živu biljku a ljubičastooka žena ga spali na lomači i usput odere vešticu i ode kroz pustinju mesec dana sa izgnanim vitezom iz pičke materine koji bi da je jebe
Got je Game of Thrones? Ne bih gledala da mi plate...
Mada na onoj temi koliko jedu govna sa tim knjigama pa kukanjmem što se razlikuju serija i knjige pa nekog debelog pominju i ja za malo da batalim gledajte seriju i uživajte ili ne jebem vam mater u pičku degenersku
hahahahahaha idi bohore u picku materinu sa ovim jesi cuo
hahahah
hah pa zajebano je sa ofisom kad neko krene da gleda, oni nerealni likovi, tad jos mali budzet, nekako izgleda sve mracno i odbojno prava kancelarijska atmosfera, ali brzo se pregura prva, u drugoj se vec zainteresujes, posle su ti ko familija
ja ne mogu da provalim da l gvozden ne voli radja :D