Разноразно питање

1. bohore to jebaca pominju spojluje im

2. Pa ozb Rađ veruj da ne znam precizno ko je to jebe mi se tačno

3. Forget ajde idi na temu đšta danas ručavate muškarci pričaju ovde ok?

4. iznervirao me ono jednom rađ ali volim ga

5. got je odlicna serija, nego cujes svi svrsavaju, pa kad uzmes da gledas ocekujes nesto najbolje ikada i jbg, jos ima dosta ljudi koji ne vole taj fazon, ali u svom zanru je najbolja

6. da, u žanru hari poter je odlična

7. ahah da i makaronca si napaso mudima tad :D

8. e fmn ja bih sada pricao sa tobom ali veceras se meni spava hahahahah eto ti sad nezahvalnice jedna mala prljava(seksualna konotacija)

9. Ma dobra je nego ono, napravili 10 Fb stranica uzmu random skrinšot i ubacuju text kakvi negujmo idioti

10. au jbt sad vidim da sam na poslednje 3 strane onaj lik koji se ubacuje u pricu sa cinjenicama i fun factovima, preporukama i da ti objasnim fazonom, sramota me je isprike svima

11. Šalim se FMN, ostani bebo
    Kako neko može da se ljuti na Makaronca šta pričate to?

12. stvarno armine smaras jbg sta sad oces da budes fender jel?

13. Бохор

Pa ozb Rađ veruj da ne znam precizno ko je to jebe mi se tačno

ma znam brate, i ja sam seriju skinuo tek kad je četres mojih prijatelja s fejsa okačilo sliku u nekakvoj gvozdenoj stolici sa komentarima 'winter is coming' i ja istražio da vidim o čemu se radi, pa skinuo prvu sezonu

bila ovde u aktivnim tema 'pesma leda i vatre', ja nisam za dve godine ušao na nju, mislio sam da se radi o onom filmu 'U zemlji krvi i meda' o ratu u bosni sa anđelinom žoli, ono gde su srbi teroristi, pa forumaši napušavaju američku kinematografiju

14. evo cari na prvoj hahahahahahaha

15. prva najjača televizija :)

16. grozdan <3

Gvozzden

da, u žanru hari poter je odlična

jebu hariji poteri, svaka preporuka

17. kad si klinac hari je vrhunska knjiga a i posle je dobra

18. Rađ ja kad vidim tu temu obavezno zapevam
    Alegro - u obe ruke vatra i kiša

19. jeste videli pesmu za benija u radjardovom stilu sto mi pala na pamet usta vas jebem bas sam mislio da ce biti ombre-smesno.jpg

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.