drkao sam ja i na severinu brate ihahaj ali vidis kako je veceras sve upleteno jedno sa drugim ovo je neki znak ajmo na cet braco draga da kacimo stecovu sliku iz reprezentacije i zovemo radio moravu
ovo ti pruzam podrsku, da si vezao 4 posta bez odgovora narusio bi reputaciju na forumu, zapamti ko je primio metak za tebe, brisem post za 2min inace sve pada u vodu volim te bebo
fmn vidim da kuliras vec duze vreme boha i ps, iako nisu bili toliko losi, da ne trazis mozda nesto mladje? ja sam ucenik obojice, pokupio kvalitete sa obe strane, malo unapredio na moderniji i mladji fazon, zasto da ne probamo bebo, znas gde se salje poruka :)
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Al se ne okreni
Beni
Sto cu takvoj zeni ja
Znam da nisam bogzna sta
Hajde hajde beni
smejte se molim vas znaci mi jako
Hahahahah
Nemoj plakati ps
gusim se jebeno
Hahahaha jbt
hvala drugovi
Hajde hajde Beni jebeni haha
Thumb 1
ArminVanBuuren
gusim se jebeno
hahaha
http://image.prntscr.com/image/1d9e01346e4f44cf8a85013a1df1ee0b.jpeg
klasiöna alisa milano iz öari
solidno slovo č
drkao sam ja i na severinu brate ihahaj ali vidis kako je veceras sve upleteno jedno sa drugim ovo je neki znak ajmo na cet braco draga da kacimo stecovu sliku iz reprezentacije i zovemo radio moravu
I da nam Rađ objasni ko je debeli
On vrv zna jer je istraživao sa braćom Boga nema
https://imgur.com/jGSx7hj.jpg
hahahah to boh bravo
Ok onda, ostaću i ćutaću :)
ovo ti pruzam podrsku, da si vezao 4 posta bez odgovora narusio bi reputaciju na forumu, zapamti ko je primio metak za tebe, brisem post za 2min inace sve pada u vodu volim te bebo
Hahaha Arm
Fmn volim što znaš kad treba da zaćutiš :-D
fmn vidim da kuliras vec duze vreme boha i ps, iako nisu bili toliko losi, da ne trazis mozda nesto mladje? ja sam ucenik obojice, pokupio kvalitete sa obe strane, malo unapredio na moderniji i mladji fazon, zasto da ne probamo bebo, znas gde se salje poruka :)
Haha upravo ide epizoda saut parka na comedy central-u gde jebu debelog što je pisao pesme leda i vatre.
Ili je to naziv samo jedne od knjiga, nikad nisam znao.