Разноразно питање

1. a sad zakljucak iz svega ovoga je da bih je jebo.

Ja i ne bih baš, mada i bih da naočare pokrivaju veću površinu lica. Znaš kako kažu: Nije moj kurac ratni zločinac.

2. Dropbox!
    Zna li mi ko šta reći o tome? Da nije kakav spyware u pitanju, nešto mi tu sumnjivo?

Nije spyware, sve je legalno, dobijes svoj prostor za online skladistenje. Ja bih umesto njega preporucio Windows Live, tu imas 25GB svog prostora, a od toga 5GB moze da bude stalno sinhronizovano sa tvojim kompom.

3. Je l ima bolan neko ovdje iz Bihaaća?

4. Kolko je meni poznato, izmislili su ga metalci i to je metalski pozdrav, sad ga skoro svuđe gledam, Mile Kitić ga koristi, ova sa slike (didžejka je) itd....

Jok, to su ljudi iz Dalmacije i Italijani koristili davno pre nego što je i nastao metal, ima više značenja, u nekim krajevima znači sreću, a u drugim se njime "baca kletva". Dio je bio poreklom Italijan, znak mu se svideo i uveo ga je u metal.

5. Ма ја контам да тај знак ко и сваки друг знак руком, постоји од кад је човек сконтао како да помера прсте, само га свако другачије тумачи... За 200-300 година можда ће значити: "Молим вас измирите ваш рачун за ктитор налог".
    Иначе сам чуо да је у неком стрипу исто коришћен уз значење: "Beast is on the leash" Или тако нешто.

6. Oće li mi ko odgovoriti na pitanje?

7. Па ламице мислим да би ти неко одговорио да има... Зашто би ти људи одговарали ако немају.

Aha, u redu, kul, sad mi druga stvar još više nije jasna: ZAŠTO TAJ ZNAK POKAZUJU LJUDI KOJI UGLAVNOM VJERUJU U BOGA? Mislim, koja je poenta, vjernik si i pokazao si to, sad si faca, a ustvari si jedan običan kurac koji misli da će pokazivanjem rogova neko pomislit da je on kul i to. Savjet za te ljude: sledeći put kad bi da napravite đavolje rogove, radite to u svojoj guzici, uzmete malo vazelina i frc frc frc uđe ruka u pakšu. Usrani ignoranti.

Чак иако ниси верник, зар није глупо показивати то, мислим ђавоље рогове? Мислим, познато је да ђаво не постоји без Бога, ако не верујеш у Бога како можеш да верујеш у ђавола?

8. Kako da napravim video snimak sa ubačenom muzikom pošto imam samo mp3 format? Kako se zove taj program?

9. Widows Movie Maker? Требало би да га имаш по дифолту у компу. Само набацаш слике колико хоћеш и кад и како да се мењају, убациш аудио и то је то. Мислим да нема простијег решења од тог.

10. Windows movie maker.

11. Hvala, pokušaću pa kako ispadne. :)

12. Imaš ga integrisanog, samo potraži u START->all programs i poprilično je prejednostavan.

13. Napravila, uspelo, sad aploadujem na jutjub :) Hvala na objašnjenju.

14. http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/stanojevic-sto-posto-sam-uz-krleta-61679.html
    Kakve su šanse da ubedite kaizena da uvede ko na ovom sajt "23 people voli ovo" totalno je inovativno mogli bi da umesto "voli" stavi "volu" da bude još dojajnije

15. ja sam cuo da Vukajlijasice za rodjendan caste Vukajlijase jednim bloudzobom, pa eto reko samo da vim jel to tacno?

16. ja sam cuo da Vukajlijasice za rodjendan caste Vukajlijase jednim bloudzobom, pa eto reko samo da vim jel to tacno?

Nažalost nije :)

17. hvala Ajakse!!!

Nažalost nije :)

e jebga onda, nista....

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.