Разноразно питање

1. možda te usralo da pogodiš pinove zapravo, probaj da nacentriraš lepo

2. Ma ko ga jebe, uzeću novi kabl, nego sam ispizdeo što mi od svega ne radi najbitnije

3. Posto krs vas ovde drzi neke stranice na fejsu, de mi recite kako da kad hocu sliku da objavim izadje slika cela, ne link do slike.

Znaci da se vidi slika, ne znam da li objasnjavam ovo dobro.

4. Pa ima ono sranje dodaj fotografiju kod pisanja statusa i tu aplouduješ sliku jeba ga ti

5. Skineš je na komp pa aploduješ na fejs. Ne preko Imgura i slično

6. Ne moze preko imgura a ja se pokida, znaci mora sve da se skida. Fala momci bohor imas pivo care ne znam sta piju bugari brt

7. Je l' zna neko gdje može da se nađe prva epizoda novog serijala emisije Dejana Radulovića "Slike života"? Išla je nekad na Avali, pa su je prebacili na Pink valjda...

8. care ne znam sta piju bugari brt

suze srpske đece brt

9. Care, koji bi car voleo da budeš iz istorije?

10. Је л' се Сулејман рачуна као цар?

11. Pa po meni da. Nije imao tu titulu ali je imao mnogo riba, znači car je bio.

12. Онда дефинитивно Сулејман

13. Nemoj care te što nas nisu do kraja kolonizovali, daj nekog dosljednijeg vladara :-)

14. E jel zna neko kako se zove defka. Tipa, riba je štreberka koja preko nedelje uči ali se vikendom razvaljuje dok si je lik kao propalitet koji vikendom štreba za dvojku i zato ne kara... Tako nešto ide

15. Nemoj care te što nas nisu do kraja kolonizovali, daj nekog dosljednijeg vladara :-)

Брате, Сулејман дословно обновио српску цркву (а и јесу освојили све крајеве под Србима, заборавља се да су Османлије освојили и петину Словачке).

16. Care, a ko je od tih careva ili vojskovođa bio najkulji kroz istoriju.

Znači ne ko Hitler što potamanio pola Evrope al realno bio dobar u svom poslu.

Nego neki baja kad pogledaš šta je uradio da mu se diviš.

Ko što je film Gladijator, samo da se stvarno desilo.

17. Hamurabi bio najbolji, buraz. Za svaku sitnicu ti ode ruka ili noga, ali bar znaš šta ti ostane. Kod ovih naših ni to ne znaš.

18. Harabirabirabirabi u galami, čuješ da mi usne već dodiruju pod

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.