Разноразно питање

1. Dva pitanja.
    1- Kako to da samo se samo u Srbiji glavni grad Austrije zove Bec, a u ostatku sveta Wienna?
    2- Zasto u sportskim takmicenjima racunaju Izrael kao deo Evrope?

2. Osim canestena šta ima još? U suštini mogu da foliram do sredine nedelje pitanje je samo šta je dobro tj šta deluje brzo,relativno brzo...

3. Towelie_

Dva pitanja.
    1- Kako to da samo se samo u Srbiji glavni grad Austrije zove Bec, a u ostatku sveta Wienna?
    2- Zasto u sportskim takmicenjima racunaju Izrael kao deo Evrope?

1. http://vukajlija.com/odlicno-pitanje/46613
    2. http://vukajlija.com/holokaust/24697

4. Canesten brzo deluje, ali ponavljam, ako je u pitanju kandida. :)

5. Ha... veselo ko zna šta je :)

6. Да ли и у којој мери смрад свршотине зависи од исхране?

7. Ако се раниш у Биошпајзу, мирише ти свршус на интегралне грисине.

8. Да ли и у којој мери смрад свршотине зависи од исхране?

Da, u ogromnoj. Kao i ukus.
    Da predupredim pitanje -nisam ja probao, rekle mi žene. :)

9. а ако се храниш тог дана воћем, сврш ти мирише на тропски микс, да не кажем егзотик.

10. И боја, како ја чух. Зато глумци у порнићима пију сок од ананаса, да би била онако дречаво бела. Прич'о ми друг. :))

11. а ако се храниш тог дана воћем, сврш ти мирише на тропски микс, да не кажем егзотик.

Zato ja kao pravi KRAJIŠNIK nikad ne jedem voće nego samo derem ladnu slaninu i beli luka. Da mi KOLOTEČINA smrdi k'o čoveku, a ne da miriše na tropski miks k'o pički nekoj.

Ako će da guta, neka guta u orginalnom formatu.

12. Океј. Верујем да месиште и карнекс поспешује воњ, или грешим?

13. Samo krvavicu i masne uštipke deri.

Edit: I cigarčina što više da popušiš nemoj zaboraviti.

14. Вјероватно. А у Секс и граду причала Саманта пушачица да 'рана утиче на укус. Типа вегетеријанцима је слатка, а овима што млого кафенишу грка. А и једна другарица ми потврдила то. Па ако утиче на укус, мора и на мирис.
    Оно што ја знам, 'вако из књиге, је да смрди од бактеријских инфекција. :Д

15. Ne nužno. Da mesa koja imaju izražen miris, poput jagnjetine, na primer.
    Uglavnom, treba izbegavati lukove i kupusnjače (kupus, karfiol, brokoli...), kažu da špargla daje jako neugodan ukus, zatim pivo, a hasati voće, naročito ananas, pomorandžu, kivi i neutralnu hranu, poput testenina, krompira ili belih mesa. Da, kafa i pljuge pogoršavaju stvar.
    Naravno, prave Kraišnike za to zabole palamar :)

16. До јаја, хвала свима на одговорима. Имам отприлике исте тежње као и Френки лололо

17. ЈА БРЕ КАД СВРШИМ ПО ОГЛЕДАЛУ И ЛАВАБОУ ПЕТ ДАНА НИКО НЕ МОЖЕ ДА УЂЕ У КЛОЊУ ОД БАЗДА ПРОУЗРОКОВАНОГ ТАМНО ПЛАВОМ БЕСТАЈОМ РОШТИЉЧИНОМ И ПИВЧУГОМ!

18. ЈА САМ БРАТЕ ПРОГОРЕО ТЕПИХ И ОЉУШТИО ЛАК СА ПАРКЕТА СВРШОТИНОМ ГАДИ МИ СЕ КОЛИКО СМРДИ АЛ ЈЕ ИСТОВРЕМЕНО НА НЕКИ НАЧИН И ДО ЈАЈА

19. у сваком случају поента је да ако оће да згута, згутаће ти без обзира да ли ти је "укусна" и мирише или не, тако да не мораш да се обазиреш...

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.