Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ne znam odgovor, i mene zanima, samo: nije nikako Wienna, može da bude Wien ili Vienna. Pomešao si oba u jedno. :)
Što ubijate forum?
КАКО ДА ЈЕБЕНО ФОРМАТИРАМ ПАРТИЦИЈУ АКО МИ КАЖЕ ОНО СРАЊЕ "ВИНДОУЗ НЕ ДОЗВОЉАВА ДА УРАДИТЕ ТО И ТО!"
Odakle je formatiraš? preko biosa ili ovako?
@Фејзбукманијак
КАКО ДА ЈЕБЕНО ФОРМАТИРАМ ПАРТИЦИЈУ АКО МИ КАЖЕ ОНО СРАЊЕ "ВИНДОУЗ НЕ ДОЗВОЉАВА ДА УРАДИТЕ ТО И ТО!"
Skini s neta Partition wizard, s njim formatiras , kreiras jos particija, i radis jos stosta!
(n-1)!/k!
edit: a šta s tim uopšte? :)
edit2: samo vi brišite postove, krvi ću vam se napijem!
то ти је биномна формула, колико се ја разумем, и чита се Н над К...
Н број чланова, К је број чланова који иде у комбинацију, и почиње са Н(Н-1)....(Н-К)/ 12...К, значи то је формула за израчунавање комбинација....
Рецимо ако има три члана и прави комбинације од два формула гласи
(32)/(12)=6/2 = 3
1,2
2,3
3,1
Ако ме конташ лолол
ахахаха Блече Холе нас неко спрда овде очигледно лоолололол
Управо сам нашла на нету како се ради факторијел, решила и обрисла пост, но хвала. :)
Не капирам, шта, шта с тим? :)
Хм, мислим да треба (n-к)!/k! уместо (n-1)!/k!?
факторијал је К! нпр, ако је К=10 он рачуна 1098765432*1, и то ти помаже у овом конкретном случају да израчунаш број комбинација...
Иначе има пун курац примена
Извини Блек, али кад сам ја рифрешовала страницу, нико није био одговорио, па сам одустала. 0=)
не може ни (н-к)! ни (н-1)! није логично ако је тако постављена формула као што си је ти поставила
Рецимо ако узмеш да је н=5 а к=2 онда ће то бити (54)/(21) а 5*4 свакако није
3! тј (5-2)!
Može neko da postavi link za temu za duvače, ne mogu da je nađem već 20 minuta. 'Fala! :)
Evo, izvoli Vamdu.
http://vukajlija.com/forum/teme/21001
Blagodarim. :)
Zna li neko šta se događa sa čovekom zvanim GM? Nema ga više od mesec dana.
E, il' sam ja na nečemu il' je Reservoir dog sam sebe plagirao nekoliko puta, već četvrti put mi se dešava da čitam definiciju, a već sam je pročitao sinoć... Je l' još neko prolazio kroz njegove stare definicije i učinilo mu se isto?
Већ је нестајао Глутеус, на три-четири месеца, ако не и више.
Zašto uvek zajebem StrajuKg kad predložim nešto što je on već hteo na predlozima za nove defke?