Разноразно питање

1. Kako se zove onaj msm mađarski kolač koji se peče na nekom ražnju, pa se vruć urola u mlevene orase, cimet ili šećer?

2. Švargla?

Nije švargla sigruno :)

3. E onda ti ne mogu pomoći....

4. Ništa, hvala što si pokušao :)

5. Има ли неки разлог посебни за то што црнци имају велике мурице?

6. Има ли неки разлог посебни за то што црнци имају велике мурице?

Колико сам ја негде прочитао, док су робовали, везивали су им неке тегове за тукије, па су се тако издуживали, и онда је временом то постало наследно, или како се већ то назива.

7. Има ли неки разлог посебни за то што црнци имају велике мурице?

Ovo ko zna, ali ja imam ozbiljno pitanje.
    Zbog čega muškarci s blažim ili težim psihičkim smetnjama uglavnom imaju goleme kurčine? Ima i onaj izraz : "Onaj je sublentav, garant se sav dao u kurčinu".

8. Колико сам ја негде прочитао, док су робовали, везивали су им неке тегове за тукије, па су се тако издуживали, и онда је временом то постало наследно, или како се већ то назива.

А јес? :)

Zbog čega muškarci s blažim ili težim psihičkim smetnjama uglavnom imaju goleme kurčine? Ima i onaj izraz : "Onaj je sublentav, garant se sav dao u kurčinu".

И ово је тачно, примијетио сам ову појаву... Нека будалетина обично има велику мурицу :)

9. Pa sad....

Afrički slon ima veće uvo od azijskog.

Kontam nešto: evolucija bato, treba im veća površina tijela, što bolje prokrvljena, da bi se što lakše oslobađali unutrašnje toplote.

Možda sam u pravu....

10. Zbog čega muškarci s blažim ili težim psihičkim smetnjama uglavnom imaju goleme kurčine? Ima i onaj izraz : "Onaj je sublentav, garant se sav dao u kurčinu".

Hah. Dao si nesvesno odgovor na drugo pitanje, zašto žene vole kretene.

11. Kontam nešto: evolucija bato, treba im veća površina tijela, što bolje prokrvljena, da bi se što lakše oslobađali unutrašnje toplote.

ovo ima smisla :)

12. Од сад стартујем рибе са "Мнооого сам глуп".

13. Од сад стартујем рибе са "Мнооого сам глуп".

ne znaju sve devojke za tu činjenicu, Uroše, treba ih prosvetliti :)

14. Мнооого сам глуп

Uroše, najednom shvatam da si veoma hot...

15. Оће да се враћа горња претрага у новој верзији сајта?
    Ево ја сад куца куршлус у овој, не изађе ништа. Погледам на Гуглу, има шта и да видим:
    http://vukajlija.com/kurslus

16. ne znaju sve devojke za tu činjenicu, Uroše, treba ih prosvetliti :)

Тај рад.

Uroše, najednom shvatam da si veoma hot...

Видиш како је Бутт испред свог времена.

17. И ово је тачно, примијетио сам ову појаву... Нека будалетина обично има велику мурицу :)

jel to znaci da su crnci pglu?

18. jel to znaci da su crnci pglu?

*пиглу
    И добро је питање успут, лоло.

19. Може мени неко ко се мало у психологију разуме или било ко други да објасни зашто поједини људи са фејсбука "лајкују" оно што сами поставе? Користим ту друштвену мрежу у доста корисне сврхе за мене, тако да бих волео да спрдатори прескоче коментарисање како не користе ову мрежу и како је срање, већ да ми неко одговори ко зна.
    Лично моје мишљење је да таквима нешто фали. Или куромицина код женских, и обрнуто код мушких.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.